Σήμερα ήρθε ανεξάρτητος ψυκτικός αφού συζητήσαμε και έβαλε μανόμετρο όπως η φωτογραφία, μην σας μπερδεύει το χρώμα του οργάνου η πίεση είναι αυτή 16 bar περίπου. Με κλειστό το μηχάνημα και μετά σε λειτουργεία το όργανο έμενε ανέπαφο. Εχει πρόβλημα το μοτέρ - συμπιεστής όπως το λέει ο καθένας, μου είπε.
2017-07-12 22.08.15.jpg
Τώρα η ερώτηση του αιώνα μοτέρ με 200 ευρώ χωρίς να ξέρω τι θα γίνει πιο κάτω, ή καινούργιο κλιματιστικό με 450 ευρώ. ( Κλάσης Α+++++++++++++ , κάνει φραπέ , το παίρνεις τηλέφωνο και σου απαντάει γλυκά, το ανάβεις από την άλλη πλευρά τις γης κλπ.).
Προσοχή μέσα στην παρένθεσή είναι ειρωνεία για το τι προσπαθούνε να μας πουλήσουνε.
δε ξεκιναει καθολου?
Με το που το ενεργοποιείς, μετά από κάτι δευτερόλεπτα ακούγεται θόρυβος από τον συμπιεστή σαν πάει να πάρει, μετά ξεκινάει ο ανεμιστήρας, ο θόρυβος από τον συμπιεστή κρατάει για κανα 5 δευτερόλεπτα και σταματάει, στα 5 δευτερόλεπτα σταματάει και ο ανεμιστήρας.
Αυτό συνεχίζεται για πάντα. Μου αρέσει ότι το τεχνικό εγχειρίδιο που μου στείλανε από το εξωτερικό, λέει ότι εκτός από τα error codes που σε καθοδηγούν στο σφάλμα αμέσως, υπάρχει και το μίας ωρας προσπάθειας και ένδειξής σφάλματος, δηλαδή εάν σε μία ώρα έχει κάνει κάποιες προσπάθειές επιπλέον σου δείχνει που είναι το σφάλμα. Παπαρ........ιές νομίζω ότι όλα είναι στην τύχη.
Το μανόμετρο εάν και δεν είναι η δουλειά δεν κουνιέται καθόλου σε αυτή την λειτουργία.
προβλημα με εκκινηση συμπιεστη...τραβα υπερβολικο ρευμα και το κοβει η πλακετα