Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gponiris Εμφάνιση μηνυμάτων
Σηφη δεν θελω να αγορασω τροφοδοτικο.Θελω να κανω ελεγχο λειτουργικοτητας.Αφου ειδα οτι δεν ειχα καποια προταση ελεγχου ρωτησα αν υπαρχει κατι οικονομικο εστω
Τεσπα,εχω μια μπαταρια μηχανης 12βολτη 6α.Θα κανει πιστευεις?Αν ναι,πως να τη συνδεσω?
Το έχω καταλάβει εξ αρχής........για αυτό και εγώ σου απάντησα (και πρότεινα κάποιο τροφοδοτικό) σε αυτό που έγραψες :
Eχεις να προτεινεις καποιο οικονομικο?

Μπορείς να βγάλεις μια καθαρή φωτογραφία ή να φτιάξεις ένα σχεδιάκι, που να φαίνεται καθαρά το παρακάτω σημείο (που έβαλα σε κόκκινο κύκλο) της τηλεόρασης:
Akai lcd tv 15.JPG
νομίζω (αν κατάλαβα καλά, από όσο μπορούσα να διακρίνω στην φωτογραφία), ότι αναγράφει τι ακριβώς είναι το κάθε πόδι του βύσματος τροφοδοσίας.
Αν κάνω λάθος και δεν μπορεί να βγει άκρη από το παραπάνω, τότε (για να μην γίνει κάποια ζημιά) θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες μετρήσεις με πολύμετρο και ίσως να βγάλεις και κάποιες φωτογραφίες την πλακέτα.

Επειδή δεν ξέρω τις γνώσεις σου κ.λ.π. καλό θα ήταν να μας πεις (ώστε να βρεθεί κάποιος τρόπος να βοηθηθείς μέσω του forum) αν έχεις πολύμετρο, αν γνωρίζεις να το χειρίζεσαι κ.ο.κ.
Φιλικά