Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Μανωλης
    Περιοχή
    Μοσχατο

Προεπιλογή

Δήλωσε ότι θέλεις φίλε μου ακόμα και καρδιοχειρουργός δεν σου ζητούν τίποτα. Ίσως βέβαια να σου πουν πως οι γιατροί ανήκουν σε άλλο επιμελητήριο...Το μόνο που θέλουν από εσένα είναι 50 ευρώ τον για να σου στέλνουν εκείνη την εφημεριδούλα τους μία φορά τον χρόνο. Επίσης ρώτα τον Λογιστή σου πιθανόν πρέπει να προσθέσεις και κάποιον καινούριο κωδικό στην ΔΟΥ σου.
    Καλές εισπράξεις συνάδερφε

Φιλικούς χαιρετισμούς
    Μανώλης Τουρνάκης

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από m.tournakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δήλωσε ότι θέλεις φίλε μου ακόμα και καρδιοχειρουργός δεν σου ζητούν τίποτα. Ίσως βέβαια να σου πουν πως οι γιατροί ανήκουν σε άλλο επιμελητήριο...Το μόνο που θέλουν από εσένα είναι 50 ευρώ τον για να σου στέλνουν εκείνη την εφημεριδούλα τους μία φορά τον χρόνο. Επίσης ρώτα τον Λογιστή σου πιθανόν πρέπει να προσθέσεις και κάποιον καινούριο κωδικό στην ΔΟΥ σου.
    Καλές εισπράξεις συνάδερφε

Φιλικούς χαιρετισμούς
    Μανώλης Τουρνάκης
    Μια ακόμα ερώτηση, επειδή το έχω ακούσει. Εγώ δεν έχω άδεια όπως είπαμε, αλλά κάποιος άλλος επειδή νομίζει ότι του παίρνω τη δουλειά (ή όπως θες πες το) μου κάνει καταγγελία, ότι εργάζομαι στον κλάδο αυτό χωρίς άδεια.
    Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Απλά σταματάω την ενασχόλησή μου με το συγκεκριμένο κλάδο και όλα καλά ή υπάρχουν και άλλα προβλήματα μετά; Ή δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δεν γνωρίζω τι ακριβώς ισχύει σήμερα, όσο αφορά τις προϋποθέσεις (πτυχίο, άδειες κ.λ.π.) για να κάνεις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών, όμως θα σου πρότεινα να το ψάξεις λίγο περισσότερο το όλο θέμα.
    Μην επαναπαυτείς στο ότι η εφορία ή το επιμελητήριο δεν σου ζήτησε πτυχίο κ.λ.π.
    Δεν νομίζω ότι επειδή δεν σου ζητήθηκαν από τις παραπάνω υπηρεσίες , δεν απαιτούνται βάσει νομοθεσίας (ρίξε π.χ. μια ματιά στο yme.gr):

http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=gr

Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα στην πορεία.
    Ούτε εμένα, όταν είχα κάνει έναρξη μου ζήτησαν πτυχίο κ.λ.π., όταν όμως έκανα μεταφορά έδρας και η νέα διεύθυνση υπάγονταν σε άλλη εφορία, μου ζήτησαν τα πάντα ( πτυχίο, άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, άδεια λειτουργίας ηλεκτρονικού εργαστηρίου και δεν θυμάμαι τι άλλο).
    Ψάξτο μη βρεθείς προ εκπλήξεων κάποια στιγμή και άντε να αποδείξεις ότι δεν σου ζήτησαν τίποτα κατά την έναρξη, στην εφορία ή στο επιμελητήριο.
    Εύχομαι καλές δουλείες .
    Φιλικά.

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

καλησπέρα, πιο παλιά χρειαζότανε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ραδιοηλεκτρολόγου ή ραδιοτεχνίτη και άδεια λειτουργείας εργαστηρίου,
    τώρα για να είσαι νόμιμος χρειάζεται η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος,όχι άδεια λειτουργείας εργαστηρίου.
    το επιμελητήριο πιο παλιά ζητούσε την άδεια ακήσεως επαγγέλματος για εγγραφή τώρα κακώς δεν την ζητάει ασχέτως αν διαλύθηκε ο σαρε.
    πρίν χρόνια σε ερώτηση στην διεύθυνση συγκοινωνιών γιατί δεν γίνεται έλενχος στα εργαστήρια (επισκευές απο ανθρώπους χωρίς γνώσεις, π.χ πρώην πυροσβέστης, συνταξιούχος υπάλληλος οτε, πολιτικό προσωπικό της αεροπορίας κ.τ.λ)η απάντηση ήταν ολο θα και θα ερθουμε, πρίν λίγο καιρό το ξαναέψαξα πάλι διότι κάναμε σύλλογο στην Λάρισα αλλά δεν μας αφήσανε να προχωρήσουμε γιατι απο τα 10 εργαστήρια θα κλείνανε τα 11, φτάσαμε να παρακαλάμε αν μας φύγει ο δημόσιος υπάλληλος θα το κλείσουμε το μαγαζί.
    ο 95% που κάνουμε αυτή την δουλειά είμαστε παράνομοι,δεν υπάρχει έλενχος άρα μπορείς να κάνεις οτι θέλεις.

Παρόμοια Θέματα

1. [Περιφερειακά Η/Υ] motherboard για επισκευή
    από pireotika στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-04-17, 02:03
  2. Άδεια εγκατάσταση κάμερας
    από gate7 στο forum Υπόλοιπες Συσκευές Εικόνας
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-17, 21:01
  3. Βοήθεια για επισκευή NOKIA 6300
    από fanis11 στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 13