Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια μάρκα η και μοντέλο ακόμη καλλίτερα οικιακού ψυγείου που να μην είναι με πλακέτες και λοιπές εύθραυστες λεπτομέρειες??
    Indesit biaa 14p (ως προς τα λίγα εξαρτήματα και την μέγιστη απλότητα ) . Υπάρχουν παρόμοια και ανεξαιρέτως μάρκας .
    http://daglis.gr/psigeiokatapsiktes/...aa-14p-dr.html

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Indesit biaa 14p (ως προς τα λίγα εξαρτήματα και την μέγιστη απλότητα ) . Υπάρχουν παρόμοια και ανεξαιρέτως μάρκας .
    http://daglis.gr/psigeiokatapsiktes/...aa-14p-dr.html
    Πετρο ευχαριστώ το ειδα στο ιντερνετ .Είναι ωραίο ψυγείο ,όμως μεγάλο για το χώρο μου.Το δικό μου (περί ού ο λόγος) είναι διαστάσεων :Πλάτος=0,55 μτρα,Βάθος (μαζί με τις πισω σερπαντίνες)=0,60 μτρα,ύψος =1,44 μτρα.Θα με βόλευε κάτι σε πλάτος =έως 0,65 ,βάθος =0,55 (το ίδιο) και ύψος =έως 1,80-1,90 .Με τις ίδιες προδιαγραφές εκείνου που μου πρότεινες,μήπως γνωρίζεις κάποιο ομοίως καλό στις διαστάσεις που με εξυπηρετούν?Γιώργος

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΓΙΩΡΓΟΣ Π Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τις ίδιες προδιαγραφές εκείνου που μου πρότεινες,μήπως γνωρίζεις κάποιο ομοίως καλό στις διαστάσεις που με εξυπηρετούν?
    Λογικά αν πάρουμε για το ύψος το 1,44 που λες , είναι δύσκολο να υπάρχει η κατάψυξη κάτω , σε τέτοιο ύψος πας με κατάψυξη επάνω.

Επειδή και λόγω στενότητας ύψους η κατάψυξη αναγκαστικά θα είναι μικρή και δεν θα βόλευε αυτή να βρίσκεται κάτω .
    Θα μου πεις τι άλλη διαφορά υπάρχει στην κάτω με την επάνω κατάψυξη ως επιλογή.
    Η άνω κατάψυξη συνήθως είναι μικρή , εκτός αυτού τα αναλώσιμα που βάζεις μέσα μπαίνουν άτακτα (ακουμπούν στο πάτωμα στα τοιχώματα / μη ύπαρξη συρταρωτών ραφιών έτσι ώστε να βρίσκεις αυτά τα αναλώσιμα που είναι τέρμα πίσω με ευκολία κτλ ) .
    Στην κάτω κατάψυξη έχεις περισσότερο χώρο περισσότερα ράφια και συρταρωτά , τα αναλώσιμα δεν ακουμπούν στα τοιχώματα κτλ . Το αφήνουμε στην κρίση σου τι σε βολεύει σύμφωνα με την προτεραιότητα των διαστάσεων που δίνεις.

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-08-14, 18:14
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-08-14, 10:59
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-13, 02:16
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-13, 12:20
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-12, 22:50

Δικαιώματα - Επιλογές