Γι΄αυτό μ' αρέσει να μιλάω μαζί σας , γιατί ο διάλογος μας έχει πάντοτε και χιούμορ
Αγαπητέ Σάκη ακόμη δεν πήγαμε για κρασάκι στην Περαία διότι δεν ανέβηκα καθόλου στα μέρη σου έκτοτε , κατά πως συνήθισα να κάνω τα προηγούμενα χρόνια. Οταν όμως με το καλό ανέβω η μποτίλια-ες , είναι σίγουρες πλάι στην ακροθαλασσιά !! στα ωραία ταβερνάκια της Περαίας
.Πέτρο & Σάκη , η γυναίκα μου σίγουρα θα χαρεί και θα σας ευχαριστεί και τους δυό σας όταν της πω τα νέα σας, (ως γυνή βλέπετε ,πάντοτε αρέσκεται να αγοράζει καινούρια πράγματα).Εγώ .....ως η μόνη πηγή παροχής "καυσίμων" σε ετούτο το σπίτι ,
θα προτιμούσα να ήταν επισκευάσιμο. Σαςευχαριστώ πάντως και τους δύο πολύ ,πού με βοηθήσατε να ξέρω τι να κάνω....και να μην τρέχω άσκοπα γύρω-γύρω
.Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια μάρκα η και μοντέλο ακόμη καλλίτερα οικιακού ψυγείου που να μην είναι με πλακέτες και λοιπές εύθραυστες λεπτομέρειες??Κανονικό μέγεθος ,καλή τιμή και αξιόπιστο? 3 άτομα είμαστε εν τη οικία .Ισως με Π.Μ? η και όποιος άλλος φίλος διαβάζει εδώ και είναι ευχαριστημένος απο κάποια αγορά που έκανε.