Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Γεια σου Πέτρο και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κατανοώντας όσα μου γράφεις (με τον νου του αδαή πάντα) εχω μια ερώτηση.<<Η συσσώρευση πάγου στα τοιχώματα είναι εκ περιτροπής ένα είδος "μόνωσης" που εμποδίζει την ψύξη προς τους χώρους .
    Εμποδίζει επίσης και τον θερμοστάτη ως αιτία που δεν μπορείς να το βάλεις από το 2 στο 3 ή και παραπάνω.
    Γιατί ο θερμοστάτης περιμένει να "διαβάσει" θερμοκρασίες πολύ κάτω του μηδενός για να κόψει στο σημείο όπου είναι τοποθετημένο και έχει καλυφθεί με πάγους .
    Εξαιτίας όμως του πάγου που επικεντρώνεται κοντά στους 0 βαθμούς και όχι στους (- ) κατά πολύ βαθμούς που έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί ,αδυνατεί και να κόψει .>>Σύμφωνα με τα ανωτέρω περιγραφόμενα ,είναι αποδεκτό ?ότι στο 2 κόβει το μοτέρ ???και γενικά το ψυγείο λειτουργεί κανονικά?Δλδ τον χειμώνα.Τα χιόνια κλπ θεματάκια υπερθέρμανσης των στοιχείων που εγώ ο άσχετος ονομάζω σερπαντίνες πίσω στην πλάτη του ψυγείου παραζεσταίνονται μονον το καλοκαιρι.Εξακολουθεί όμως να κόβει στο 2 ακόμη και το καλοκαίρι.Μόνο που δημιουργει χιόνια μεσα στην κατάψυξη.2)<<Τα ψυγεία που κρατούσαν 40 + χρόνια στην πλειοψηφία δεν είχαν τα ψυκτικά στοιχεία (σωληνώσεις ) θαμμένα μέσα στην μόνωση (όπως στο δικό σου) αλλά τα είχαν εκτός μόνωσης . Οπότε σε κάθε παύση του μοτέρ οι σωληνώσεις αυτές αυτοκαθαρίζονται γρηγορότερα μόνες τους .>>Αν εννοείς τις μαύρες σωληνώσεις (σερπαντίνα) όπου κυκλοφορεί το φρέον ,αυτές ειναι εξωτερικά σε όλο σχεδόν τον εμβαδόν της πλάτης του ψυγείου (ομως δεν φαίνονται στις φωτο μου διότι αποσκοπούσα να φωτογραφίσω το μοτέρ και όχι την πλάτη του ψυγείου ).Μήπως με αυτην την διευκρίνηση αλλάζει κάτι στην διάγνωση σου??Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σου.
    Υ.Γ Κατά λάθος ανήρτησα το θέμα στην ενότητα πλύντηρια αντι για ψυγεία το σωστόν.Εαν χρειάζεται και μπορεί κάποιος διαχειριστής ας μεταφέρει το όλον στην σωστή ενότητα ψυγεία και ζητώ συγνώμη για αυτό το λάθος μου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ Π : 13-05-17 στις 14:52 Αιτία: συμπληρωση

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-08-14, 18:14
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-08-14, 10:59
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-13, 02:16
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-13, 12:20
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-12, 22:50

Δικαιώματα - Επιλογές