Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 46

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

αυριο θα μιλησω μαζι του

Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από p270 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να πω εδω οτι εχω μια πρωτη απαντηση απο την καλπακ τους εστειλα φωτογραφιες απο την εγκαταστση και μου ειπαν οτι το μποιλερ ειναι τοποθετημενο αναποδα και η επιγραφη πρεπει να ειναι μπροστα και πισω να ειναι πλεον η εισοδος του ζεστου νερου και οχι οπως τωρα μπροστα μου εστειλα να και pdf για την εγκατασταση μεχρι τις 4 σημερα θα με παρουν τηλ να μου εξηγησουν καποια πραγματα και θα μου στειλου και γραπτες οδηγειες για τις αλλαγες και ολα αυτα επειδει δεν ηθελαν να με χρεωσουν 30 ευρω για την επισκεψη μεχρι τωρα τους βλεπω οκ

να πω οτι τωρα ανεβαζει θερμοκρασια νερου 65 βαθμους
    Παναγιώτη λυπάμαι που θα στο πω άλλα θεωρώ ότι η απάντηση της εταιρίας είναι αστεία !!

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον stefos1 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

FILMAN (04-05-17)

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

να πω εδω οτι εχω μια πρωτη απαντηση απο την καλπακ τους εστειλα φωτογραφιες απο την εγκαταστση και μου ειπαν οτι το μποιλερ ειναι τοποθετημενο αναποδα και η επιγραφη πρεπει να ειναι μπροστα και πισω να ειναι πλεον η εισοδος του ζεστου νερου και οχι οπως τωρα μπροστα μου εστειλα να και pdf για την εγκατασταση μεχρι τις 4 σημερα θα με παρουν τηλ να μου εξηγησουν καποια πραγματα και θα μου στειλου και γραπτες οδηγειες για τις αλλαγες και ολα αυτα επειδει δεν ηθελαν να με χρεωσουν 30 ευρω για την επισκεψη μεχρι τωρα τους βλεπω οκ

να πω οτι τωρα ανεβαζει θερμοκρασια νερου 65 βαθμους
    ήμουν σίγουρος.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefos1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παναγιώτη λυπάμαι που θα στο πω άλλα θεωρώ ότι η απάντηση της εταιρίας είναι αστεία !!
    για ποιο λόγο;

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Επειδή το να περιστρέψεις οριζόντια το boiler κατά 180 μοίρες κρατώντας τις συνδέσεις όπως ήδη είναι, προφανώς δεν θα κάνει καμία διαφορά.

6. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον FILMAN για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

orck (08-12-17), vasilisd (06-05-17)

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

μου ειπαν οτι ετσι οπως ειναι διμιουργει συφωνισμους η κατι τετοιο σημασια εχει οτι χωρις να εχω κανει κατι εως τωρα οι θερμοκρασιες που ανεβαζει πλεον ειναι αυτες που πρεπει

τωρα τι θελουν να πουν με το "συφωνισμους" δεν το καταλαβαινω ασχετος με τα υδραυλικα

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

φιλιππε το μονο που αλλαζει αν γυρισει το καζανι ειναι οτι ο σωληνας που ειναι τωρα μπροστα θα παει πισω και ο σωληνας δεν θα εχει φορα απο πανω προς τα κατω οπως τωρα αλλα απο κατω και με κληση προς τα επανω προς το πανελ αντιθετα με το πως ειναι τωρα

παντως ασχετα αν θα εχει διαφορα ολοι οι ηλιακοι αυτην την συνδεσει την εχουν πισω κια την επωνυμια μπροστα

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

φιλιππε το μονο που αλλαζει αν γυρισει το καζανι ειναι οτι ο σωληνας που ειναι τωρα μπροστα θα παει πισω
    Καμία αντίρρηση
    ...και ο σωληνας δεν θα εχει φορα απο πανω προς τα κατω οπως τωρα αλλα απο κατω και με κληση προς τα επανω προς το πανελ αντιθετα με το πως ειναι τωρα
    Καμία διαφορά δεν θα έχει, πάλι στο ίδιο ύψος θα είναι! Απλά θα είναι από πίσω!

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

αν σου πω οτι πιστευω οτι θα αλλαξει κατι θα σου πω ψεματα απλα και αυτος ο τενεκες ας τον εβαζε οπως πρεπει

Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilimertzani Εμφάνιση μηνυμάτων
    ήμουν σίγουρος.

για ποιο λόγο;
    Ο Φίλιππος είναι στο ίδιο μήκος κύματος με μένα ! Δεν θα υπήρχε καμία διαφορά αν γινόταν περιστροφή μπρος πίσω, γιατί δεν έχει νόημα !! Άλλωστε αποδεικνύεται ότι σε λίγες μέρες θα δούλευε όπως σου είχα πει από την αρχή.... Άσε δε που οι περισσότεροι μπροστά έχουν την παροχή... Θα σου πρότεινα να μην φωνάξεις τον υδραυλικό να στο αλλάξει...

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

μιλησα και σημερα μαζι τους δεν υπαρχει διαφορα ο ανθρωπος ειχε το φιλοτιμο να μου πει το αυτονητο οτι απλα ειναι θεμα πολιτικης ολων των εταιριων φαινεται το ονομα τους, στην ουσια πλεον δεν υπαρχει προβλημα με την θερμανση του νερου οπως ειπαν και εδω καποιοι φιλοι που απαντησαν ηθελε μια με 2 ημερες να ζεστανει

τελος καλο λοιπον μιλησα αρκετα μαζι του πολυ κατατοπιστικος ο ανθρωπος τις καλπακ χωρις να μου λεει μπουρδες , η πρωτη απαντηση ηταν απο την γραμματεα του σερβις και μου ειπε οτι κανονικα δεν επρεπε καν να αναφερθει το γυρισμα του μποιλερ

σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. προληπτικος ελεγχος ηλιακου θερμοσυφωνα
    από brasidas12 στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-18, 16:19
  2. Θέμα με πίεση νερου απο ηλιακό θερμοσυφωνα
    από Aslanis_mike στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-16, 22:09
  3. Μεταδοση θερμοτητας σε ηλιακο θερμοσιφωνα τριπλης ενέργειας