Αν είναι έτσι όλα καλά, το πρόβλημα ήταν στην μέτρηση και στο χέρι σου . Μήπως είσαι φούρναρης?![]()
Αν είναι έτσι όλα καλά, το πρόβλημα ήταν στην μέτρηση και στο χέρι σου . Μήπως είσαι φούρναρης?![]()
ηλελτρονικος φιλε απλα ειχατ ην ιδεα να μετρησω βαζοντας το εχτες σε ποτηρι βεβαια η μετρηση εγινε αμεσα δεν πιστευω οτι επεσε η θερμοκρασια κατα 10 βαθμους λογο του ποτηριου
ισως να θελει τις μερες του οπως λεει ο φιλος στεφος για σημερα ηταν πολυ ποιο ζεστο απο οτι εχτες
αυριο θα το ξανα κοιταξω
ευχαριστω για το μεχρι τωρα ενδιαφερων
σημερα εκανα νεες μετρησεις και εβγαλα και φωτο που μου ζητησατε
WP_20170501_11_40_11_Pro_LI.jpgWP_20170501_11_40_24_Pro_LI.jpgWP_20170501_11_40_53_Pro_LI.jpgWP_20170501_11_41_10_Pro_LI.jpgWP_20170501_11_41_12_Pro_LI.jpgWP_20170501_11_41_20_Pro_LI.jpg
εχω γραψει και θερμοκρασιες με μετρηση εξωτερικα επανω στους συνδεσμους να το πω ετσι σας δειχνω οτι μπροστα δεν υπαρχει κανενα εμποδιο και πως εχει γινει η τοποθετηση
και μια ερωτηση προφανως το αντιψυκτικο μπαινει στην βαλβιδα πο εχει επανω το μποιλερ αλλα για να γινει εξαερωση δεν πρεπει να ανοιξουμε καπου αλλου το κυκλωμα ωστε να τρεξει εξω το υγρο και μολις εχει σωστη τοη να σφραγισουμε ; αν τα λεω σωστα ποιο ειναι το σημειο που ανοιγουμε ;
να πω εδω οτι η μετρηση εγινε γυρω στις 12 πμ kai η εξοδος του ζεστου νερου και στον συνδεσμο επανω στο μποιλερ αλλα και στην βρυση ειναι στους 45 βαθμους
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη p270 : 01-05-17 στις 12:14
Στην πρώτη φωτογραφία, αν δεν με γελάει το μάτι μου, οι δύο συλλέκτες φαίνονται να έχουν λίγο διαφορετικό προσανατολισμό. Αν ο δικός σου είναι ο λάθος, σου μειώενι την απόδοση. Ακόμη και λίγες μοίρες απόκλιση από το νότο κάνουν σημαντική διαφορά.
Επίσης, το διπλανό συλλέκτη βλέπω να τον σκιάζει κάτι; Αν ναι, δεν επηρρεάζει και το δικό σου το πρωί;
Αν καταλαβαίνω καλά από τη σκιά, οι φωτογραφίες σου είναι τραβηγμένες λίγο πριν το μεσημέρι, σωστά; Αν ναι, θα περίμενα παραπάνω από 55°C στην έξοδο του συλλέκτη εκέινη την ώρα, τέτοια εποχή και με καλό καιρό... ή είχατε συννεφιές;
το δικο μου ειναι το αριστερο με τον μονο συλεκτη η σκια ηταν κατι συννεφα που εκαναν βολτα .
12 μεσημερι ειναι οι μετρησεις για υτο λεω οτι κατι δεν καλα
Εχεις 55 στην επάνω πλευρά του συλλέκτη και με μερική ηλιοφάνεια, είσαι μια χαρά επιστροφή 35 θεωρώ ότι με καλή ηλιοφάνεια(να ανεβεί λίγο η πίεση στο κύκλωμα) εισαι οκ
Εντάξει, μη τρελαθούμε δεν είναι φωτοβολταικό. Λίγες μοίρες απόκλιση δε θα κάνουν την διαφορά, θα ζεστάνει το ηλιακό.
Ενδεχομένως να έχει κρατήσει αέρα το κλειστό κύκλωμα του μπόιλερ, ξεβίδωσε το ασφαλίστικό στο πάνω μέρος του θερμοσίφωνα και άσε το ανοικτό για μια - δυο μέρες με ηλιοφάνεια, με αυτόν τον τρόπο θα φύγει ο όποιος αέρας πιθανών έχει εγκλωβιστεί. Έπειτα συμπλήρωσε απιονισμένο νερό, βάλε λινάρι ή τεφλόν στο σπείρωμα και βίδωσε ξανά το ασφαλιστικό του κλειστού κυκλώματος. Αν εξακολουθεί να έχει μειωμένη απόδοση, τότε επικοινώνησε με το κατάστημα που τον αγόρασες.
ΣΚΛΗΚΟΣ (02-05-17)
επικοινώνησα με την εταιρια και θα περασουν να το δουν αλλα σε ευχαριστω για τις συμβουλες οπως και ολους οσους βοηθησαν μεχρι τωρα , θα γραψω τι μου ειπαν η εκαναν και απο το service