Με βγαλμενα τα καλωδια απο τα ακρα της αντιστασης μετρας πανω στα ακρα και αν ειναι καλη θα σου δωσει γυρω στα 30ohm,αν δεν ειναι καλη θα σου δωσει απειρο.Μετρωντας στο ενα ακρο της αντιστασης με γειωση και το πολυμετρο στην πιο μεγαλη κλιμακα κανονικα πρεπει να σου μετρησει απειρο,αν σου δωσει την παραμικρη ενδειξη τοτε εχει διαροη.
des18 (27-03-17)
Σε ευχαριστώ, θα την τσεκάρω αύριο και τα ξαναλέμε
Καλημέρα σε όλους, τσέκαρα την αντίσταση και οι ενδείξεις που πήρα και στις δύο περιπτώσεις (άκρα της αντίστασης-άκρο της αντίστασης με γείωση) είναι "1".
1. Να συμπεράνω ότι υπάρχει πρόβλημα με την αντίσταση?
2. Πως βγαίνει αυτή η αντίσταση? Δεν υπάρχει πουθενά κάποια βίδα.
CAM00486[1].jpgCAM00487[1].jpg
3. Τα ελατήρια μου φαίνονται για αλλαγή. Τι λέτε? Αν είναι να τα αλλάξω και αυτά , τώρα που έχω ανοίξει το πλυντήριο.
CAM00488[1].jpg CAM00489[1].jpg
Αν γεφυρώσεις τους ακροδέκτες του πολυμέτρου έχεις μηδενικά στην οθόνη ή όχι;
Τότε η αντίσταση είναι καμμένη...
https://www.youtube.com/watch?v=6Oduk8W9AQI
(Αν και φαίνονται εύκολα και απλά , καλύτερα να σου απαντήσει και κάποιος πιο έγκυρος ).
Μήπως τα αμορτισέρ που είναι από κάτω?3. Τα ελατήρια μου φαίνονται για αλλαγή. Τι λέτε? Αν είναι να τα αλλάξω και αυτά , τώρα που έχω ανοίξει το πλυντήριο.
Τα αμορτισέρ είχα σκοπό να τα αλλάξω γιατί κάνει "κόλπα" κατά το στύψιμο των ρούχων, αλλά έλεγα αν χρειάζονται αλλαγή και τα ελατήρια. Ευχαριστώ για το βιντεο