Οπως λεει και τιτλος ξαφνικα δεν αδειαζει τα νερά, δεν ξεπλένει δεν στιβει.
Το φίλτρο ειναι καθαρό.
Οπως λεει και τιτλος ξαφνικα δεν αδειαζει τα νερά, δεν ξεπλένει δεν στιβει.
Το φίλτρο ειναι καθαρό.
Μας είπες τι δεν κάνει. Πες μας και τι κάνει.
Άρα το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν βγάζει ποτέ νερά, διότι αν δεν το κάνει αυτό τί νερό να ξαναπάρει ή να στίψει, σωστά; Ο ήχος της αντλίας εξαγωγής ακούγεται;
Δεν εχω σχετική εμπειρία αλλά αν εννοούμε κατι σαν μπουρμπουλήθρες οταν πρέπει να αδειάσει το νερό τότε όχι δεν ακούγεται κατι. Επίσης, απ' οτι μου λέει η γυναίκα μου, οταν φτανει στο σημείο να αδειάσει τα νερά τότε ο διακόπτης του προγράμματος γυρνάει αδιάκοπα και άμεσα στις διάφορες θέσεις και φτάνει στο τέλος του προγράμματος χωρίς βέβαια να αδειάζει νερά και να στίβει. Αυτό το διαπίστωσα και εγώ.
Αν ειναι αντλία ισως να αξίζει τον κόπο επισκευής. Αν είναι πλακέτα τοτε μαλλον οχι δεδομένου οτι ειναι αρκετά παλιό (το top της εποχής του αλλά παλιό σήμερα).
Αν αλλάξεις όλη την πλακέτα, ναι, φυσικά θα είναι ακριβό.
Αν, όμως, αλλάξεις το ελαττωματικό ανταλλακτικό στην πλακέτα και είναι π.χ μια αντίσταση ή ένας πυκνωτής, είναι πολύ φθηνό.
You only live twice.
πάλι κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα.
Τι πλυντήριο είναι; Έχει πλακέτα ελέγχου ή μια μικρή μόνο για το μοτέρ; Αν δεν έχει πλακέτα ελέγχου, τότε έχει μηχανικό επιλογέα προγραμμάτων με μοτέρ. Αν έχει μηχανικό επιλογέα, τότε πρέπει να αδειάσει (πιεσοστάτης) για να προχωρήσει. Εφόσον προχωρά ... κλπ κλπ
Βγάλε καμιά φωτογραφία για αρχή από τον πίνακα ελεγχου και αν έχεις δυνατότητα και από την πλακέτα (αν υπάρχει). Γράψε κωδικό μοντέλου και τελικά δώσε πληροφορίες. Δεν έχουμε μέντιουμ απ' όσο ξέρω εδώ.
Ειναι αυτό: https://www.manualslib.com/manual/26...30.html#manual
Η πλακετα που είναι?