Οπως λεει και τιτλος ξαφνικα δεν αδειαζει τα νερά, δεν ξεπλένει δεν στιβει.
Το φίλτρο ειναι καθαρό.
Οπως λεει και τιτλος ξαφνικα δεν αδειαζει τα νερά, δεν ξεπλένει δεν στιβει.
Το φίλτρο ειναι καθαρό.
Μας είπες τι δεν κάνει. Πες μας και τι κάνει.
Άρα το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν βγάζει ποτέ νερά, διότι αν δεν το κάνει αυτό τί νερό να ξαναπάρει ή να στίψει, σωστά; Ο ήχος της αντλίας εξαγωγής ακούγεται;
Δεν εχω σχετική εμπειρία αλλά αν εννοούμε κατι σαν μπουρμπουλήθρες οταν πρέπει να αδειάσει το νερό τότε όχι δεν ακούγεται κατι. Επίσης, απ' οτι μου λέει η γυναίκα μου, οταν φτανει στο σημείο να αδειάσει τα νερά τότε ο διακόπτης του προγράμματος γυρνάει αδιάκοπα και άμεσα στις διάφορες θέσεις και φτάνει στο τέλος του προγράμματος χωρίς βέβαια να αδειάζει νερά και να στίβει. Αυτό το διαπίστωσα και εγώ.
Αν ειναι αντλία ισως να αξίζει τον κόπο επισκευής. Αν είναι πλακέτα τοτε μαλλον οχι δεδομένου οτι ειναι αρκετά παλιό (το top της εποχής του αλλά παλιό σήμερα).
Εκτός από το να βγάλει τα νερά, έκανε και στύψιμο; (γρήγορη περιστροφή κάδου)
Για την αναφορά στο #3 , είχαμε αποτέλεσμα στην θέρμανση νερού για όσο χρόνο δούλεψε?