Ανοίγει εύκολα απο κάτω ; είναι το Morris pls601
Ανοίγει εύκολα απο κάτω ; είναι το Morris pls601
Πολυ ευκολα,ξαπλωσε το στο πλαι και βγαλε τις βιδες που κρατουν το καπακι,Αν δεν κανω λαθος ειναι 9 βιδες.Μολις το βγαλεις θα δεις περιπου στο κεντρο του πλυντηριου την σωληνα που συνεχιζει μεχρι πισω στο σημειο που ενωνεται με το λαστιχακι του πιεζοστατη.
Ναι κάνω μια ερώτηση
Οι θερμοστάτες στα πλυντήρια πιάτων είναι όλοι ίδιοι ; η διαφέρουν ; γτ έχω αλλάξει στο Μορρις θερμοστάτη αλλα όταν το βάζω στους 50 δε νομίζω να φτάνει μέχρι τους 50 βαθμούς το νερό γτ το μέτρησα με θερμόμετρο και ήταν πιο λίγο απο 45 . Το ίδιο γίνεται κ ΟΤΑν το βάζω στους 70 . Μήπως ο μάστορας μου έβαλε άλλο θερμοστάτη απο άλλη μάρκα πλυντήριο ;
Κάποιος να με διαφωτίσει ρε παιδιά ;;
συνήθως ο θερμοστάτες λειτουργίας σε αυτά τα πλυντήρια δεν χαλάνε , διότι δεν περνάει φορτίο από τις επαφές τους , εκτός και αν περάσει νερό από τη φλάντζα , για ποιο λόγο τον αντικατέστησες ?
πιθανό το θερμόμετρο σου δε μετράει καλά , αλλά και οι θερμοστάτες έχουν μία απόκλιση
με το καθάρισμα της αεροπαγίδας τι έκανες ?
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Την αντικατέστησα γιατι το πλυντήριο δούλευε με τις ωρεσ χωρίς να τελειώνει το προγράμμα και π ειδικός μου είπε Ότι ήταν χαλασμένος ο θερμοστάτης ο οποίος δίνει εντολή στο πλυντήριο ότι πρέπει να τελειώσει και μου το έδειξε κιόλας ήταν ενα μικρο σιδερακι με δυο δόντια . Εγω λέω μήπως μου έβαλε θερμοατατη για άλλες θερμοκρασίες πχ για 40 και 60 βαθμούς. Εμένα το Μορρις έχει 50 και 70 βαθμούς επιλογές . Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο που λέω ; το έλυσα σήμερα αλλα δε μπορώ να ανοίξω το κάτω μέρος για να βρω την αεροπαγιδα , δεν ανοίγει είναι ενα κουτί το μόνο που κατάφερα να βγάλω είναι το γύρω γύρω του πλυντηρίου την λαμαρίνα .
για το θερμοστάτη δεν ξέρω αν σου έβαλε διαφορετικό από το δικό του και συνήθως για να δεις τα στοιχεία της θερμοκρασίας πρέπει να τον βγάλεις από τη θέση του με αποτέλεσμα να μην ξαναστεγανοποιήσει αν έχει επαφή με το νερό , δεν το θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο
βγάλε κάποιες καθαρές φωτογραφίες και ανέβασε τες αν μπορείς να δούμε και την αεροπαγίδα
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Δλδ υπάρχουν θερμοστατες για διάφορες θερμοκρασίες ;
Στο κατω μερος εχει 6 βιδες που κρατουν την λαμαρινα και οι υπολοιπες ειναι για το καπακι,δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που σε δυσκολευει.
Το πλυντηριο εχει 2 θερμικα,ενα με θερμοκρασιες 55 και 65 βαθμους με ανοιχτες επαφες και ενα ασφαλειας με 4 επαφες 85 βαθμους με κληστες επαφες.Το μεν πρωτο η λειτουργεια του ειναι να δωσει εντολη στο timer ωστε να περπατησει το προγραμμα οταν πιασει την επιθημητη θερμοκρασια το νερο και το δευτερο σταματαει εντελος την λειτουργεια του πλυντηριου σε περιπτωση υπερθερμανσης