Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 39

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Ανοίγει εύκολα απο κάτω ; είναι το Morris pls601

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sotos_ster Εμφάνιση μηνυμάτων
    κάποιο άλλο ενδεχόμενο υπάρχει ;
    Ερμής ανάδρομος;

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Πολυ ευκολα,ξαπλωσε το στο πλαι και βγαλε τις βιδες που κρατουν το καπακι,Αν δεν κανω λαθος ειναι 9 βιδες.Μολις το βγαλεις θα δεις περιπου στο κεντρο του πλυντηριου την σωληνα που συνεχιζει μεχρι πισω στο σημειο που ενωνεται με το λαστιχακι του πιεζοστατη.

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Ναι κάνω μια ερώτηση
    Οι θερμοστάτες στα πλυντήρια πιάτων είναι όλοι ίδιοι ; η διαφέρουν ; γτ έχω αλλάξει στο Μορρις θερμοστάτη αλλα όταν το βάζω στους 50 δε νομίζω να φτάνει μέχρι τους 50 βαθμούς το νερό γτ το μέτρησα με θερμόμετρο και ήταν πιο λίγο απο 45 . Το ίδιο γίνεται κ ΟΤΑν το βάζω στους 70 . Μήπως ο μάστορας μου έβαλε άλλο θερμοστάτη απο άλλη μάρκα πλυντήριο ;

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Κάποιος να με διαφωτίσει ρε παιδιά ;;

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

συνήθως ο θερμοστάτες λειτουργίας σε αυτά τα πλυντήρια δεν χαλάνε , διότι δεν περνάει φορτίο από τις επαφές τους , εκτός και αν περάσει νερό από τη φλάντζα , για ποιο λόγο τον αντικατέστησες ?

πιθανό το θερμόμετρο σου δε μετράει καλά , αλλά και οι θερμοστάτες έχουν μία απόκλιση

με το καθάρισμα της αεροπαγίδας τι έκανες ?
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Την αντικατέστησα γιατι το πλυντήριο δούλευε με τις ωρεσ χωρίς να τελειώνει το προγράμμα και π ειδικός μου είπε Ότι ήταν χαλασμένος ο θερμοστάτης ο οποίος δίνει εντολή στο πλυντήριο ότι πρέπει να τελειώσει και μου το έδειξε κιόλας ήταν ενα μικρο σιδερακι με δυο δόντια . Εγω λέω μήπως μου έβαλε θερμοατατη για άλλες θερμοκρασίες πχ για 40 και 60 βαθμούς. Εμένα το Μορρις έχει 50 και 70 βαθμούς επιλογές . Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο που λέω ; το έλυσα σήμερα αλλα δε μπορώ να ανοίξω το κάτω μέρος για να βρω την αεροπαγιδα , δεν ανοίγει είναι ενα κουτί το μόνο που κατάφερα να βγάλω είναι το γύρω γύρω του πλυντηρίου την λαμαρίνα .

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

για το θερμοστάτη δεν ξέρω αν σου έβαλε διαφορετικό από το δικό του και συνήθως για να δεις τα στοιχεία της θερμοκρασίας πρέπει να τον βγάλεις από τη θέση του με αποτέλεσμα να μην ξαναστεγανοποιήσει αν έχει επαφή με το νερό , δεν το θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο

βγάλε κάποιες καθαρές φωτογραφίες και ανέβασε τες αν μπορείς να δούμε και την αεροπαγίδα
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Δλδ υπάρχουν θερμοστατες για διάφορες θερμοκρασίες ;

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sotos_ster Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την αντικατέστησα γιατι το πλυντήριο δούλευε με τις ωρεσ χωρίς να τελειώνει το προγράμμα και π ειδικός μου είπε Ότι ήταν χαλασμένος ο θερμοστάτης ο οποίος δίνει εντολή στο πλυντήριο ότι πρέπει να τελειώσει και μου το έδειξε κιόλας ήταν ενα μικρο σιδερακι με δυο δόντια . Εγω λέω μήπως μου έβαλε θερμοατατη για άλλες θερμοκρασίες πχ για 40 και 60 βαθμούς. Εμένα το Μορρις έχει 50 και 70 βαθμούς επιλογές . Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο που λέω ; το έλυσα σήμερα αλλα δε μπορώ να ανοίξω το κάτω μέρος για να βρω την αεροπαγιδα , δεν ανοίγει είναι ενα κουτί το μόνο που κατάφερα να βγάλω είναι το γύρω γύρω του πλυντηρίου την λαμαρίνα .
    Στο κατω μερος εχει 6 βιδες που κρατουν την λαμαρινα και οι υπολοιπες ειναι για το καπακι,δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που σε δυσκολευει.
    Το πλυντηριο εχει 2 θερμικα,ενα με θερμοκρασιες 55 και 65 βαθμους με ανοιχτες επαφες και ενα ασφαλειας με 4 επαφες 85 βαθμους με κληστες επαφες.Το μεν πρωτο η λειτουργεια του ειναι να δωσει εντολη στο timer ωστε να περπατησει το προγραμμα οταν πιασει την επιθημητη θερμοκρασια το νερο και το δευτερο σταματαει εντελος την λειτουργεια του πλυντηριου σε περιπτωση υπερθερμανσης

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Siemens] Πρόβλημα με πλυντήριο πιάτων
    από BILLY-FREE στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-15, 23:47
  2. [Siemens] πλυντήριο πιάτων SF55T551EU/02
    από SEAWOLF στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-08-15, 16:55
  3. [Άλλη] ARISTON πλυντήριο πιάτων
    από penge στο forum Πλυντήριο