Την άνοιξα πριν από λίγο την πρίζα και το καλώδιο της γείωσης ήταν στον αέρα.Τωρα αν ακουμπούσε στον ουδέτερο δεν το ξέρω.Παντως δεν με χτυπούσε καθόλου το ρεύμα τόσες ημέρες δοκιμών και μου κάνει επίσης εντύπωση πως το μποιλερ ακουγόταν όταν άρχιζε να ζεσταίνεται όπως όταν ανάβουμε τον θερμοσίφωνο και γι αυτό δεν μου πήγε καθόλου να μετρήσω την αντίσταση και γιατί ζεσταίνονταν κιόλας.
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diony Εμφάνιση μηνυμάτων
Τότε θα πρέπει να δεις για κόστος αντικατάστασης , ή αν η τιμή ξεφεύγει , για καινούριο σύστημα
Η πρίζα σου αυτή των αρχικών δοκιμών πιθανόν να έχει ουδετερογείωση και δεν έπεφτε το αντιηλεκτροπληξιακό , αυτό το γράφω διότι για να σου ζεσταίνει το μπόιλερ με καμένη αντίσταση , μόνο από διαρροή αντίστασης με γείωση θα μπορούσε να γίνει

Αν η συγκεκριμένη πρίζα των αρχικών δοκιμών δεν είχε καθόλου γείωση , με το σκεπτικό που κάνω , δεν θα ζέσταινε καθόλου το μπόιλερ στην παρούσα φάση και ακουμπώντας κάποιο μεταλλικό μέρος της συσκευής θα ένοιωθες τσίμπημα/τίναγμα από το ρεύμα και πιθανόν ηλεκτροπληξία , ανάλογα που πατούσες ή ακουμπούσες με το άλλο χέρι