Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FILMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδή τί πρόβλημα μπορεί να είχε π.χ. η ασφάλεια του κλιματιστικού και να το έκανε να τραβάει μεγάλο ρεύμα στο stand by και την άλλαξες; Συγγνώμη φίλε μου, αλλά αυτά που λες είναι σαν να βγω εγώ και να πω: "Ρε παιδιά σήμερα το αμάξι μου δεν έβαζε μπροστά, το έπλυνα, άλλαξα λαστιχάκια στους υαλοκαθαριστήρες, φούσκωσα και τα λάστιχα αλλά τίποτα..."
Ο μετρητής της ΔΕΗ γύριζε με το συγκεκριμένο κλιματιστικό σβηστό αλλά στην πρίζα, και μόλις έβγαλες από την πρίζα το συγκεκριμένο κλιματιστικό και όχι και τίποτα άλλο, αυτός σταμάτησε; Γνωρίζεις αν το κλιματιστικό σου έχει γύρω από τον συμπιεστή αντίσταση για να μην αφήνει να παγώσουν τα λάδια; Το cosφ = 0.01 (ή μήπως 0.1) που σου έδειξε ένας μετρητής σημαίνει κάτι για σένα;
Φιλε FILMAN οταν εισαι απελπισμενος κανεις τα παντα για να εισαι σιγουρος. Την ασφαλεια την αλλαξα,γιατι βρηκα την παροχη του a/c που ηταν μαζι με το πλυντηριο και εβαλα μια ανεξαρτητη μια και ειχα και χορο και μπολικο καλωδιο. Το ρολοι γυρναει με την ασφαλεια του a/c μονο ανεβασμενη και στο standby και οταν το βγαζω σταματαει. Αυτο με την αντισταση το εχω ξαναδιαβασει αλλα ουτε το manual λεει κατι ουτε η αντιπροσωπεια ξερει γιατι το ρωτησα. Το cosφ μονο με το συγκεκτιμενο a/c μου δειχνει 0,01-2 παιζει αλλα πιο πολυ στο ο,ο1 οταν το βαλω σε λειτουργεια παει στο 0,9, δεν ξερω ποσο επιρεαζει αυτη η ενδειξη το μονο που γνωριζω ειναι οτι παιζει ρολο στην καταναλωση.