Νομίζω είναι θέμα χρόνου μονταρίσματος του κατασκευαστή και τέλεια στεγανοποίηση και μηχανική συγκράτηση
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
τι να πω,παντως τοσα χρονια και με τους ανοιγομενους καδους δεν υπηρχαν προβληματα στεγανοτητας.
τουλαχιστον αυτα εχουν αφαιρουμενο συστημα για αλλαγη ρουλεμαν-τσιμουχας;
Αυτό λέμε... σαφώς και δεν υπήρχε πρόβλημα στεγανότητας και εκεί πατάνε οι κατασκευαστές για να αναγκάσουν τον κόσμο να αγοράζει συνέχεια νέα πλυντήρια. Οι εγγλεζοι το έχουν κάνει θέμα, δες τους συνδέσμους που παραθετω στην τελευταία μου ανάρτηση. Όχι απλά δεν έχουν βάλει αφαιρούμενο σύστημα για αλλαγή ρουλεμάν, στο πρώτο λινκ καταγγέλουν ότι οι κατασκευαστές προσπαθούν να στριμώξουν ΚΙ ΑΛΛΑ εξαρτήματα μέσα στον κάδο για να δημιουργούν κι άλλες αφορμές αντικατάστασης του πλυντηρίου με μια απλή βλάβη (γιατί η επισκευή με πριόνι και επανασυγκόλληση είναι επισφαλής, οι τεχνικοί δεν την αναλαμβάνουν και όσοι τολμηροί το επιχειρήσουν έχουν πλήρη επίγνωση του ρίσκου. Εγώ δεν θα το κάνω). Η Ε.Ε. των ενεργειακών πιστοποιήσεων για προστασία του περιβάλλοντος ΠΟΥ είναι; Δεν τους νοιάζει που το περιβάλλον γεμίζει πλαστικούς κάδους για μια απλή αλλαγή ρουλεμάν; *ρητορική η ερώτηση* Τεσπα εγραψα σχετική ανάρτηση στο μπλογκ μου agrypnocoma στο blogspot.com.