Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... να σημειώσω στον φίλο που πρότεινε LG ότι την ίδια πρόταση είχα από τεχνικό αλλά υπήρχαν δυο περιορισμοί: 1) χώρος (η LG δεν έχει "στενά" πλυντήρια στα 40cm ή εκεί γύρω) 2) με τόσες αυξομειώσεις στην τάση του δικτύου εδώ στο νησί το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι είναι περιττές οθόνες αισθητήρες κλπ ηλετρονικά κυκλώματα (δεν είδα κάποιο μοντέλο της LG με απλή τεχνολογία, επιπλέον λόγω χώρου κάθε φορά που βάζω πλυντήριο βάζω και βγάζω τη συσκευή από την πρίζα και ενίοτε ρίχνει το γενικό αν κάνω γρήγορα την κίνηση. Όχι ό,τι καλύτερο για τα ηλεκτρονικά μέρη του συστήματος...). Σχετικά με τον κάδο δείτε αυτό εδώ το ενδιαφέρον άρθρο και ακούστε τι λέει ο καλός αυτός κυριούλης από 13:34 μέχρι 14:25 (στα αγγλικά). Κοινώς: μας την έχουν φέρει οι κατασκευαστές.
Παράγγειλα τελικά ένα BEKO που έμαθα από τον αντιπρόσωπο ότι έχει φτηνό ανταλλακτικό κάδο (της τάξης των 70 Ευρώ). Για τον χαλασμένο Candy μου ζήτησαν τα υπερδιπλάσια. Ας ελπίσουμε ότι θα βγει καλό το μοντέλο, δεν έχω ξαναπάρει τέτοια μάρκα συσκευή (πάντως και οι παλιές ελληνικές μάρκες Πίτσος και Εσκιμό στην Τουρκία κατασκευάζονται πλέον, δυστυχώς...)
Ευχαριστώ και πάλι, καλό βράδυ![]()
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
έκλεισαν "τα" Ελληνικά εργοστάσια (γιατί δεν υπήρχε μόνο Πίτσος αλλά και Ιζόλα κτλ ) . Όπως τα λέει και ο κ.Βελόπουλος η Ελληνική βιομηχανία είχε κατακλήσει (παλιά) μέχρι και γερμανικές πρωτεύουσες.
http://www.newmoney.gr/palmos-oikono...abebaio-mellon
Papas00zas (08-02-17)
Δεν ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρεία. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως νομίζω είναι καλύτερα να πας για καινούργιο πλυντήριο. Πιο μοντέλο είναι και πόσο καιρό το έχεις. Το δικό μας το Candy στα 7 χρονια άρχισε τα παλαβά και μάλλον πήγαινε για ρουλεμαν το οποίο από άποψη δουλειάς, χρόνου και ανταλλακτικού ήταν αρκετα ασύμφωρο οπότε πήγαμε σε ένα νεο LG. Δουλεύει άψογα τα τελευταία χρόνια και από ότι έχω δει έχουν παίσει και οι τιμές τους. Ρίξε μια ματιά σε αυτό εδώ. Μέχρι σήμερα δεν έχει χρειαστεί κάτι και δίνουν επιπλέον εγγυήσεις για κάδους και μοτέρ.
Νομίζω είναι θέμα χρόνου μονταρίσματος του κατασκευαστή και τέλεια στεγανοποίηση και μηχανική συγκράτηση
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
τι να πω,παντως τοσα χρονια και με τους ανοιγομενους καδους δεν υπηρχαν προβληματα στεγανοτητας.
τουλαχιστον αυτα εχουν αφαιρουμενο συστημα για αλλαγη ρουλεμαν-τσιμουχας;