Για παραδειγμα σε ψυγεια miele και liebher παρουσιαζαν διαροη στο evaporator της συντηρησης ακομα και μεσα στην εγγυηση.Οτι και να λεμε αυτα συμβαινουν και θα συμβαινουν παντα.ανθρωποι τα φτιαχνουν και τα σχεδιαζουν.
Για παραδειγμα σε ψυγεια miele και liebher παρουσιαζαν διαροη στο evaporator της συντηρησης ακομα και μεσα στην εγγυηση.Οτι και να λεμε αυτα συμβαινουν και θα συμβαινουν παντα.ανθρωποι τα φτιαχνουν και τα σχεδιαζουν.
Αγαπητέ Παναγιώτη, μίλησα με την γενική γραμματεία καταναλωτή και αυτό που μου είπαν είναι ότι εφόσον η εταιρεία δεν δηλώνει αδυναμία επισκευής και το επισκευάζει δυστυχώς δεν υποχρεώνονται από το νόμο να το αντικαταστήσουν.
Με συμβούλευσαν να τους ζητήσω την αντικατάστασή του και εάν δεν το κάνουν μετά να τους κάνω καταγγελία να το δουν.
Ωραία, μια χαρά μου ακούγεται, θα ζητήσεις αντικατάσταση;
You only live twice.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sz1962 : 11-12-16 στις 19:58
Δεν γνωριζω για τα τελευταια μοντελα,αυτα θα ερθουν στα χερια μας τουλαχιστον 2 χρονια μετα αφου ληξη η εγγυηση.Εσυ κανε την προταση δεν εχεις να χασεις τιποτα.Παντως απο την εμπειρια μου δεν εχω δει κατι το αξιολογο απο καμια εταιρια τα τελευταια τουλαχιστον 5 χρονια,οσο πανε και τα κανουν χειροτερα.Ισως σου κανουν προταση και απο μονοι τους.το εχω ακουσει απο πολλους,το κανουν μπας και κρατησουν τον πελατη.
Ευχαριστώ πολύ φίλε Σάκη.
Έχω εμπεδώσει πλέον την άποψη ότι κάθε πέρσι και καλύτερα.
Από την ημέρα που θα λήξει η εγγύηση των σημερινών συσκευών μετράμε ανάποδα για το πότε θα σου σκάσει το πρόβλημα.
Τα σημερινά προιόντα δυστυχώς είναι εμπορικότατα και στη φιλοσοφία κάθε λίγα χρόνια να τα αλλάζεις.
Μου ζήτησαν να το πάρουν ξανά για να το επισκευάσουν.
Τους είπα ότι για να το πάρουν δεν θα πρέπει να φέρουν πάλι πίσω το ίδιο.
Δεν το δέχθηκαν.
Τους ζητάω ιστορικό βλαβών και προχωράω σε καταγγελία κλπ.