Φωτο απο το καντραν,μοντελο και barcode.Ποια λαμπακια αναβοσβηνουν?
Φωτο απο το καντραν,μοντελο και barcode.Ποια λαμπακια αναβοσβηνουν?
Δυστηχως δεν το εχω μπροστα μου ενα λαμπακι εδειχνε μαλλον τον καδο γιατι ειχε μια γραμμη που πηγαινε κυκλικα και το αλλο λαμπακι δεν τ θυμαμαι καν παντως δεν ειδα να εχει καποια πλακετα απο επανω που τ ανοιξα.. Αυτο για την ηλεκτροβανα δεν μπορει να ειναι αιτια..ΝΎ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_tsi : 07-12-16 στις 22:31
Χωρις μοντελο η φωτο δεν ξερουμε για πιο πλυντηριο μιλαμε.Αν δεν εχει πλακετα ισως να εχεις βλαβη στον διακοπτη πορτας,επειδη ομως γραφεις οτι μετα απο λιγο αναβοσβηνουν τα λαμπακια τοτε μαλλον εχει πλακετα και εχει σημασια πια απο ολα τα λαμπακια αναβοσβηνουν αν οχι ολα,Ειναι απαραιτητο να γραφουμε μοντελο η οποιοδηποτε αλλο στηχειο αναλογα με τη μαρκα της συσκευης ωστε να ξερουμε που θα πρεπει να εστιασουμε.Στα indesit καθε συνδιασμος απο λαμπακια μεταφραζετε σε κωδικο βλαβης,ο κωδικος βλαβης θα μας πει που θα ψαξουμε την βλαβη.
FILMAN (08-12-16)
Και για το ιντεζιτ δεν ειμαι σιγουρος ενδεικτικα το εβαλα 3 λαμπακια ειχε ενα ηταν για τον διακοπτη on/off το οποιο δεν αναβοσβηνε και αλλα δυο που μετα απο λιγο αρχισαν να αναβοσβηνουν το ενα ηταν αυτο που προσπαθησα να περιγραψω επισης ειχε και πυκνωτη αν ειχε πλακετα δεν θα είχε πυκνωτη αν δεν κανω λαθος ετσι δεν ειναι?οσο για τον διακόπτη πορτας εννοεις οτι μπορει να μην κλειδωνει και να μην ξεκιναει?
Δηλαδη οταν πατησω το ον και επιλέξω προγραμμα η πορτα πρεπει να μην ανοιγει?
Ναι μετα απο λιγα δευτερολεπτα οπλιζει η κλειδαρια και περνει νερο.Αν οπλισει η κλειδαρια και δεν παρει νερο μετρα με το πολυμετρο αν παει ταση 220 στη βαλβιδα.Αν εχεις ταση στη βαλβιδα και δεν περνει νερο τοτε εχεις βλαβη στη βαλβιδα δηλαδη καμενο πηνειο, φρακαρισμενο εμβολο,βουλωμα.Σε καθε περιπτωση απο τις δυο πρωτες αλαζεις βαλβιδα.Αν δεν παει ταση τοτε το προβλημα ειναι αλλου.