Το ξέρω αυτό, γ'αυτο έγραψα ..κάτι μου λέει...διαίσθηση ,κάποιο ποδαράκι σάπιο η έβγαλε υγρά. Μπορεί να κάνω λάθος. Τεσπα να περιμένουμε τα νέα του Ανδρέα.
Το ξέρω αυτό, γ'αυτο έγραψα ..κάτι μου λέει...διαίσθηση ,κάποιο ποδαράκι σάπιο η έβγαλε υγρά. Μπορεί να κάνω λάθος. Τεσπα να περιμένουμε τα νέα του Ανδρέα.
Παιδιά νεότερα από το μέτωπο. Άλλαξα τον πυκνωτή, αλλά δεν άλλαξε η συμπεριφορά (δυστυχώς Φίλιππε δεν διάβασα το μήνυμά σου έγκαιρα ώστε να μετρήσω εν τω μεταξύ τη χωρητικότητά του, αλλά εάν θέλεις το κάνω αύριο). Όμως παρατήρησα κάτι άλλο. Όταν συνδέσω φορτίο, η τάση πέφτει τα 0 V, και μετά ανεβοκατεβαίνει από 0 εώς περίπου 15 V (με το φορτίο συνδεδεμένο). Όταν αποσυνδέω το φορτίο, η τάση μένει σταθερά 15 V, και όχι 18. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα παραπάνω με το νέο αυτό στοιχείο ...
You only live twice.
Οπότε έκανα λάθος. Σε αυτί την περίπτωση Ανδρέα ,μόνο εσύ θα βγάλεις άκρη,γιατί το έχεις μπροστά σου,εκεί μπορεί να φταίνε όλα...(μεγαλη έμφαση στους διόδους και αντίστασής) Το μόνο που μπορώ να σου κάνω είναι αυτο .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maik65 : 30-11-16 στις 20:20
θεωρω ειναι προβλημα στο feedback μεσα στο ολοκληρωμενο 99.99%.δες αν με φορτιο στην εξοδο,οπως λες παιζει η ταση αναμεσα σε 15 κ 0ν,ταυτοχρονα κανει κοιλια η ταση του μεγαλου ηλεκτρολυτικου ,αν πεφτει κατω απο 300 να ειμαστε 100%,αν κ δεν το πιστευω.σπανιο σε μενα τουλαχιστον ,να εχει προβλημα ο μεγαλος εξομαλυνσης γενικοτερα σε smps,συνηθως φουσκωνουν στο δευτερευον επειδη οι κατασκευαστες τους βαζουν σε ταση πολυ κοντα στην ονομαστικη τους λογο κοστους κ δουλευουν στο οριο.
PWM δηλαδή, γιατί έτσι όπως το έγραψε ο Φίλιππος νόμιζα ότι επρόκειτο για κάτι άλλο.
Πω πω Μανώλη τι ήταν αυτό που μου έστειλες. Σε χιλιοευχαριστώ. Θα το ψάξω βάσει σχεδίου (λέω να παραγγείλω και ν' αλλάξω το pwm γι αρχή). Σε κάθε περίπτωση, εάν έχω κάποιο ευτυχές νέο εννοείται θα ενημερώσω. Wish me good luck ...
maik65 (30-11-16)
Καλησπέρα. Ελέω ebay άργησα λίγο, αλλά έχω καλά νέα. Διορθώθηκε τελικά το τροφοδοτικό, και δεν ήταν τίποτε άλλοαπό μία ψυχρή κόλληση στην έξοδο. Σας ευχαριστώ όλους για τις βοήθειες, αλλά ιδιαιτέρως τον Μανώλη για το σχέδιο ...