Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από την αρχή με ψιλοπροβλημάτισε που πιάνει και ποντίκια και κουνούπια και κατσαρίδες και... θεραπέυει κάθε νόσο και μλκια που λενε. Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Τώρα μεγάλωσα τη φωτογραφία, και είδα ότι γράφει electromagnetic, δεν είναι υπερήχων. Κατά πάσα πιθανότητα ακόμα πιο άχρηστο... μην ξεχάσεις τις φάκες και τα δολώματα
    Αμαν βρε ξινε ανθρωπε .
    Ειναι σαν την αλοη και αυτο

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    .

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από την αρχή με ψιλοπροβλημάτισε που πιάνει και ποντίκια και κουνούπια και κατσαρίδες και... θεραπέυει κάθε νόσο και μλκια που λενε. Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Τώρα μεγάλωσα τη φωτογραφία, και είδα ότι γράφει electromagnetic, δεν είναι υπερήχων. Κατά πάσα πιθανότητα ακόμα πιο άχρηστο... μην ξεχάσεις τις φάκες και τα δολώματα
    Αν αναφέρεσαι στη φωτο που έβαλα, δεν έχω αυτό, ενδεικτικά το έβαλα γιατι βιαζόμουν. Τεσπα βρηκα ποιο έχω:
    http://www.skroutz.gr/s/4986819/Telco-NT-MR810.html

και οπως βλεπεις δεν γράφει για όλα, παρα μόνο τρωκτικά και γράφει ηπερήχων. Κι εγώ το ξέθαψα απο παλιά πράγματα. Τώρα τ κατα πόσο κανει δουλειά...
    Λογικά θα το αφήσω για 15 μερες στο fixed να δουμε, και μετα θα το γυρίσω στο variable.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας