Δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα,το φαγητο βραζει και βγαζει ατμο και οχι καπνο σωστα?Αυτος ο ατμος απο καπου θα βγει,δεν μπορει να παραμεινει μεσα στο φουρνο,ειτε σιγα σιγα ειτε αποτομα το σηγουρο ειναι οτι θα βγει,Υπαρχουν φαγητα που κατα το μαγειρεμα βγαζουν πολυ ατμο και αλλα οχι,π.χ. τα φασολια φουρνου ντουμανιαζουν,η πιτσα ομως οχι.Απο προσωπικη εμπειρια δεν εχω δει καμια κουζινα που αναλογα το φαγητο να μην βγαζει και τον αναλογο ατμο.Εχω δει περιπτωσεις που ο καπνος και οχι ατμος ειναι γιατι κατι χυθηκε στο πατωμα του φουρνου π.χ. λαδι.Ο φιλός γραφει οτι εχει και σχετικο βιντεο,αν μπορει ασ το ανεβασει μηπως και ειναι κατι αλλο.