Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilimertzani Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδη κατι ειναι φτηνο δηλαδη πρεπει να ειναι και σκαρτο θεωρεις;

Για να πεσει η τιμη δεν θα διαφωνησω για ελλειψη τεχνολογιων,αλλα βασικες λειτουργιες;δηλ σαν τι;να μην εχει πορτα ο φουρνος;
Εσυ πως ξερεις οτι ο φούρνος λειτουργει τελεια;ειδες καποιες οδηγιες εγκαταστασης;για ανεβασε τες να τις δουμε και εμεις.οποτε οφειλετε σε λαθος εγκαταστασης;σε αυτο δεν οφειλε ο αντιπροσωπος που ηρθε να το γνωριζει;
Βρε Βασίλη, να ήσουν παντελώς άσχετος με τα ηλεκτρονικά-ηλεκτρολογικά να έλεγα οκ!
Κάνε μια έρευνα αγοράς να δεις τι παίζει και αν βγάλεις διαφορετικά συμπεράσματα πολύ ευχαρίστως να τα συζητήσουμε.
¶σε τις χαζομάρες με το να λείπει η πόρτα, πχ σε αρκετά φτηνά μοντέλα όμως δεν έχουν αντίσταση αεροθέρμου και χρησιμοποιούν τις πάνω-κάτω και τον ανεμιστήρα για το αερόθερμο.
Προφανώς για να γράφω κάτι έχω να πώ, και μάλλον όχι ό,τι μου κατέβηκε στην γκλάβα μου.
Όχι δεν οφείλεται σε κακή εγκατάσταση, οκ το κόψιμο στο πίσω μέρος βοηθά αλλά δεν είναι η λύση.
Πολύ απλά ο φούρνος (καμπίνα-θάλαμος) δεν έχει εξαερισμό ή καταλύτη, συνεπώς μαζεύει κάπνα - υδρατμούς από τα ψητά και όταν ανοίγεις την πόρτα βγαίνει ένα "σύννεφο".
Αυτό δεν διορθώνεται, έτσι είναι η λειτουργία του.