Αν και δεν είμαι σχετικός με το αντικείμενο, αλλά σαν χρήστης, συντηρητής του δικού μου και παρατηρητής θα κάνω μερικές απλές ερωτήσεις.
Φαντάζομαι ο φούρνος είναι κλειστός, χωρίς την εξαγωγή που είχαν επάνω στην κεραμική εστία, όπως έχει και ο δικός μου AEG.
Διάβασα για φίλτρα καταλύτη που δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι τι κάνουν και προφανώς δεν έχεις.
¶ρα έχεις έναν κλειστό θάλαμο και για να το πουλάει μία τέτοια εταιρία φαντάζομαι κυκλοφορεί ευρέως και από άλλες και φυσικά δουλεύει ίσως με κάποιους περιορισμούς σε σχέση με τον φυσικό εξαερισμό, όπου και καπνογόνο να ανάψεις ο εξαερισμός θα το βγάλει έξω.
Για να μην αναφέρω την φράση δεν ξέρετε να μαγειρεύετε και προσβληθείτε, όπως και έγινε, θα το πω διαφορετικά: γνωρίζετε σίγουρα να τον χρησιμοποιείτε σωστά;
Το ότι μαγειρεύατε στον άλλον και ο απορροφητήρας τα πετούσε έξω δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε και τότε καπνός!
Για να μην γράφω μακρινάρι, θα ξεκινήσω ανάποδα, με τον συνήγορο του καταναλωτή αγκαζέ:
έστω ότι σου πούλησαν χαλασμένο πράγμα, η χάλασε αργότερα, όπως εικάζεται.
Από τεχνικής άποψης να ρωτήσω όλους τους συμπολεμιστές του φόρουμ: πώς μεταφράζεται τεχνικά αυτό, τι εξάρτημα χάλασε και βγαίνει αυτό το ντουμάνι;