Ας απαντήσω και στους φίλους της παρέας...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
Πήγα εχτές στο φαρμακείο να αγοράσω ασπιρινη και όταν είπα του φαρμακοποιού να μου γράψει την δοσολογία μου είπε να αλλάξω και όλους τους πυκνωτές.Τελικά όλοι μας θέλουμε να πιστεύουμε ότι για όλα φταίνε οι πυκνωτές.
Δεν είπα κάπου ΕΓΩ οτι είναι σίγουρα οι πυκνωτές.Για να είμαι ειλικρινής προληπτικά τους άλλαξα εφόσον βρήκα ακριβώς τα νούμερα και τις χωρητικότητες. Από εκεί και πέρα οπτικά φαίνονται όλα καλά.Πρέπει να βγάλω απο επάνω ''ύποπτα'' εξαρτήματα που μπορεί να ρετάρουν απο υψηλές θερμοκρασίες.

Και ας πάω και στον Έλληνα Αινστάιν παρακάτω...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pipilas Εμφάνιση μηνυμάτων
αν νομιζεις οτι απο το youtube θα γινεις ηλεκτρονικος γαμστα και φασκελωστα
το οτι στις 5 φορες αναβη 3 η 2 η 1 δεν μας λεει τιποτε
πιασε και ΜΕΤΡΑ ...τι πιο ευκολο να μετρησεις ??
4 τασεις εχει το κολομονιτορ ολες ολες..
ελεος
Μπορείς να μου πεις τι επαγγέλεσαι φίλε μου ? Να δούμε ποιός την έχει ποιο μεγάλη !! Την γνώση ντε.....

Το youtube με έχει βοηθήσει άπειρες φορές ώστε να μην διαλύσω συσκευές κατα το άνοιγμα. Η συγκεκριμένη οθόνη ανοίγει δύσκολα και εύκολα όμως σπας τα πλαστικά της.

Ηλεκτρονικός δεν περίμενα να γίνω απο το youtube ούτε απο τα διάφορα site απλά ρώτησα αν κάποιος ίσως είχε το ίδιο μόνιτορ και το πήγαινα σχεδόν το ίδιο γιατί είμαι υπερ να μοιράζω την όποια γνώση διαθέτω και να μην κρατάω για μένα το μυστικό και να διευκολύνω τον συνάθρωπο μου.

Στην τελική τη απαντάς πικρόχολα ? Μόνο και μόνο για να μου την πεις ? Δεν βαρίεσαι ? Δεν έχεις με κάτι άλλο να ασχοληθείς ? Έτσι γεμίζεις την ημέρα σου ? Εδώ πάει το ΕΛΕΟΣ !!