Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Papas00zas Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν η μηχανή έκαιγε λάδια ή φταίγαν τα ελατήρια βαλβίδων ή οι τσιμούχες. Τζάμπα κοπος.Τώρα αν κάηκε από υπερθέρμανση....αν και δεν ειμαι γνωστης μάλλον έχει σχέση και αυτό με την αντλία. Και η άλλη που έβαλες δεν ξερεις σε τι κατασταση ήρθε. Θα συνφωνήσω με τον xsterg πάντως.
ΤΕΟΚΑΡ και κυκλοφορει ακομη; αυτο ειναι ντοκουμέντο.....
Από την άλλη για να λες ότι πότε δουλεύει πότε όχι μάλλον το πρόβλημα είναι στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου....να δεις τις συνδέσεις αν είναι προβληματικές. Ή τα καλώδια ή ίσως κάποια φίσα....
Το αυτοκίνητο αγοράσθηκε από τον παππού το 2008, ο οποίος παρεμπιπτώντος δεν το οδηγάει εδώ και μια διετία... Γενικώς δεν ήταν φανατικός με την συντήρηση του αυτοκινήτου όχι μόνο σε αυτό αλλά και σε παλαιότερα αυτοκίνητα που είχε! Η μηχανή που έχει το αυτοκίνητο τώρα είναι σε σχετικά καλή κατάσταση(μας είχανε πει στη μάντρα που είχαμε πάει για να τη δούμε πριν την αγοράσουμε ότι και καλά είναι από όχημα με λίγα χιλιόμετρα κλπ.) Πάντως η μηχανή καθ αυτή δεν παρουσίασε κανένα απολύτως πρόβλημα. Επειδή πρόκειται να το πάρω στα χέρια μου να το χρησιμοποιήσω, όχι για μεγάλες αποστάσεις, για μέσα στην πόλη, γι' αυτό και θέτω αυτό το θέμα. Σίγουρα είναι παλιό αλλά για μικρές μετακινήσεις νομίζω ότι είναι καλό. Σ' ό,τι αφορά φρένα, δισκόπλακες κ.α. σχετικά θα τα αλλάξω για αρχή, μαζί θα περάσω και ΚΤΕΟ, και σιγά σιγά το υπόλοιπο ρεκτιφιέ... Μη σας φαίνεται χάλι αυτή η κατάσταση... Όταν αγοράσθηκε ήταν χτυπημένο στο δεξί φτερό, με γραντζουνιές στην πόρτα του συνοδηγού και με έναν προφυλακτήρα μπροστά ο οποίος δεν στηριζόταν και τόσο καλά. Τα χιλόμετρα του το 2008 ήταν γύρω στις 205.000 με 205.050 αν θυμάμαι. Ξεκίνησα πριν τρείς μήνες ένα ξεσκόνισμα στις περισσότερες από τις φίσσες των συνδέσεων του αυτοκινήτου. Ένα σας λέω!! Σκόνη χώματα και ψιλή σκουριά. Πιστεύω η ίδια κατάσταση να επικρατεί και στις συνδέσεις στην αντλία νερού. Αντλία νερού έχω βρεί εδώ και κανά χρόνο από ίδιο αυτοκίνητο γνωστού μου σε σχετικά καλή κατάσταση.