Η τεχνολογία φιλική προς τον άνθρωπο όταν χρησιμοποιείτε σωστά αλλά και καταστρεπτική....!!
Δύο τινά έιναι...ή κάπου έχει βραχυκυκλωμένο πυκνωτή-και πρέπει να είναι οι μικροί κοντά στην ασφάλεια αλλα και ο μεγάλος ηλεκτρολυτικός ή βραχυκυκλωμένο ημιαγωγό. Θα πρέπει να τα ξεκολλήσεις και να τα μετρήσεις. Για να σε βοηθήσω,οτιδήποτε είναι στο AC δεν εχει πολικότητα....θα προσέξεις μόνο τις διόδους και τους ηλεκτρολυτικους μετά στη σύνδεση. Τώρα αν θες να δουλεψει πες μας τι τάσεις δίνει το τροφοδοτικό στην έξοδο....αν κάτι γράφει το τυπωμενο εχει καλως. Αν και συνηθως ειναι 2 τασεων με 5 και 12 βολτ. Κανονικά θα πεπρεπε να βάλεις και μια φωτογραφία με όλο το κυκλωμα του δέκτη για να δουμε που θα συνδεθει το εξωτερικό τροφοδοτικό,αυτό ομως μπορεί να γίνει και αργότερα.
Για το μετασχηματιστή αυτό να μη σε ανησυχεί-δουλεύει σε πολύ υψηλή συχνότητα και έχει άλλη κατασκευή γι'αυτό και σου δείχνει 0 στο δευτερεύον.
Αυτό που λες δεν ειναι τόσο καταστρεπτικό καθότι μια μιρκη σπίθα θα βγει επειδή ο πυκνωτης τραβάει ρεύμα μέχρι να φορτιστει. Στην δικιά σου περίπτωση ομως μάλλον ειχε πρόβλημα η μπρίζα
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!