Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη marioland
    Μέλος
    Όνομα
    Μαριος
    Περιοχή
    marioland

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gate7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σας ευχαριστώ όλους για τη γνώμη σας. Ευτυχώς που ρώτησα γιατί ο φίλος μου μου έλεγε κουταμάρες από ότι κατάλαβα.
    Εσείς τι λέτε καλύτερα προθερμαντήρα με συνδυασμό σταθμού θερμού αέρα όπως λέει η Ελένη ή τον σταθμό t870a;Ποιος κάνει καλύτερη δουλειά και ποιος είναι ποιο εύκολος στην χρήση;

Με προθερμαντήρα έχω ακούσει ότι το πολύ μέχρι 150 βαθμούς πρέπει να τον ρυθμίζουμε όχι παραπάνω γιατί χαλάει η πλακέτα ισχύει; και τον σταθμό θερμού αέρα από 180 μέχρι 220 βαθμούς για αποκόλληση chip και αν είναι για reflow μέχρι 200 βαθμούς ισχύει;
    Nομιζω για lead free ειναι χαμηλες οι θερμοκρασιες που γραφεις , δεν εχει σημασια τοσο που ρυθμιζεις τα μηχανηματα αλλα οι θερμοκρασιες που βλεπεις στα αισθητηρια που απαραιτητα πρεπει να μπουν πανω στην πλακετα.

Παιδια αν θελετε δωστε ενδεικτικα μερικα προφιλ για reflow και αποκολλησης που χρησιμοποιειτε με σταθμο αερα και προθερμαντηρα aoyue

Μέλος
    Όνομα
    Σταμάτης
    Περιοχή
    Ελλάδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από marioland Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nομιζω για lead free ειναι χαμηλες οι θερμοκρασιες που γραφεις , δεν εχει σημασια τοσο που ρυθμιζεις τα μηχανηματα αλλα οι θερμοκρασιες που βλεπεις στα αισθητηρια που απαραιτητα πρεπει να μπουν πανω στην πλακετα.

Παιδια αν θελετε δωστε ενδεικτικα μερικα προφιλ για reflow και αποκολλησης που χρησιμοποιειτε με σταθμο αερα και προθερμαντηρα aoyue
    Ναι φυσικά έχω δει ειδικά θερμόμετρα που δείχνουν την πραγματική θερμοκρασία της πλακέτας και όχι όσο έχουμε ορίσει εμείς. Ναι Μάριε καλό θα ήταν να μας έλεγαν μερικά παραδαδείγματα για να δω τουλάχιστον στο περίπου τις θερμοκρασίες.

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-07-16, 20:17
  2. [Φορητός Η/Υ] toshiba l670 Γνώμη για τροφοδοσία usb
    από picdev στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-12-14, 17:13
  3. [Ραδιόφωνο] Panasonic rx-1550 δεν αλλάζει σταθμό
    από .::Nikos::. στο forum Ραδιόφωνο & CD Player
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-14, 15:53
  4. [Σταθερός Η/Υ] Ψαχνω για τροφοδοτικό 4pin καλώδιο αρσ σε θηλυκό για επέκταση...
    από Fu Manchu στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-03-14, 21:09
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-05-11, 01:01

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία