1. με συγχωρεις, δε ηξερα οτι το τηλεκοντρολ ειναι απαραιτητο για την λειτουργια μιας TV, εχω 3 τηλεορασεις σπιτι και καμμια με τηλοκοντρολ, δε δισταζω να κουνησω τον κωλο μου απο τον καναπε...
2.δοξα το θεο εχω 3 πολυμετρα.....πως το εβγαλες αυτο συμπερασμα ουτε εσυ ξες....ουτε καν ξερεις σε ποια standby αναφερομαι....το pin standby οντως ηταν 3.3V αλλα το standbyset δεν επιανε την τιμη των 3.3V για να αναψει η τηλεοραση
οντως εκανα λαθος κινησεις στην αρχη, ξεκινησα απο το τροφοδοτικο και επειδη τοτε δεν ειχα σταθμο αερος για να κανω καποιες μετρησεις που ηθελα σε καποια εξαρτηματα, αλλαξα την καρτα τροφοδοσιας και στην συνεχεια αλλαξα την t-con παρα τις αμφιβολιες μου μετα απο συμβουλη αλλου μελους του φορουμ
ναι βιαστικες και χαζες κινησεις δεν αντιλεγω σε αυτο
αφου το παρατησα λοιπον και επανηλθα, διαβασα πολυ προσεχτικά αυτη τη φορα το service manual της τηλεορασης και ξεκινησα απο τη πλακετα των κουμπιων. Τα κουμπια Program+ και Program- δεν δουλευαν γιαυτο και δε μπορουσα να ξεκολλησω απο το standbymode. Οποτε χρησιμοποιησα jumper και αναψε. Στη συνεχεια ανακαλυψα οτι πατωντας το Program- ανοιγε το Menu και γιαυτο το λογο αντικατεστησα την αντισταση. Τα κουμπια βρισκονται σε παραλληλη συνδεση με αντιστασεις σε adc καναλι του επεξεργαστη. Πατησα και ολες της κολλησεις καλου κακου οποτε κομπλε
οχι με καζανακια ουτε εγω ασχολουμαι, αυτα τα αφηνω σε αλλους
ουτε καν με ξες, ουτε καν ξες με τι ασχολουμαι, ουτε καν ξες γιατι ασχολουμαι με αυτα, παρολα ταυτα μου αραδιασες ενα σωρο μαλακιες....
και μονο γιαυτο χιλιες φορες να κατσω να ασχοληθω μονος και ας καταληξουν στο τελος στα σκουπιδια παρα να πληρωνω κατι ανθρωπακια σαν εσενα