Καλημέρα, ζητώ συγνώμη για το λάθος, η αγορά έγινε το 2004. Δεν λειτουργεί καμία εστία, όλα είναι μαύρα σαν να μην έχω ρεύμα. Ευχαριστώ
Βασιλη ανοιξε το πανω καπακι του φουρνου.εκει θα δεις αυτο68f5bc9663f03928f45355f7bc97c128.jpgειναι το τρφοδοτικο των εστιων.Βγαλτο και δωστο σε ενα ηλεκτρονικο να το δει,εκτος και αν γνωριζεις εσυ απο ηλεκτρονικα
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα επανέλθω με νεώτερα, όταν καταφέρω να ανοίξω το καπάκι![]()
Γεια σας και παλι, λογω δουλειας δεν ειχα χρονο να ασχοληθω. Σημερα βρηκα το καταλληλο κατσαβιδι και ανοιξα το εσωτερικο πανω καπακι του φουρνου. Εκει βρηκα το τροφοδοτικο των εστιων (οπως μου ειπε ο φιλος tipos) ...
Τα στοιχεια του ειναι
SNT-7-F Friwo
220-240V 50/60Hz
9.6V / 6.5W
YL 135 T85
Συνημμένο Αρχείο 42224Συνημμένο Αρχείο 42225Συνημμένο Αρχείο 42226Συνημμένο Αρχείο 42227Συνημμένο Αρχείο 42228Συνημμένο Αρχείο 42229
Δεν γνωριζω πολλα απο ηλεκτρονικα , δεν βλεπω καποιο παραμορφωμενο εξαρτημα αλλα φαινεται απο την πλευρα των κολλησεων οτι κατι παιζει... Υπαρχει λιγη οξειδωση και μια υποψια μαυριλας.
Αναρωτιεμαι εαν αξιζει να επισκευαστει. Επειδη ζω σε μακρινο νησι ,χωρις ηλεκτρονικο υποθετω το κοστος (μαζι με τα μεταφορικα) θα ειναι ισαξιο με αγορα καινουργιας πλακετας. Αλλιως υπαρχει καποιο καταστημα το οποιο προτεινεται για την επισκευη ; Τι λετε;
Ευχαριστω πολυ!
Υ.Γ. Μαλλον εχει κωδικο απο Bosch/Siemens 00656768 (με επιφυλαξη , φαινεται αλλιως στην εικονα αλλα τα στοιχεια ειναι ολα ιδια) ,μολις το βρηκα πχ απο Γερμανια με τα εξοδα αποστολης στα 64 ευρω (αντι 120 απο Ελλαδα).
Επισης εδω βρηκα αυτο http://www.antalaktika-hlektrikon.gr...-pitsos-detail αλλα αν και γραφει οτι ειναι καταλληλη για τον φουρνο μου , στην πλακετα γραφει 12,5w αντι 6,5w ... Το ιδιο με τα watt και στο https://ersatzteilprofi.de/produkt/8...5658-netzmodul .
Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα παιδια...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BASILISP : 30-08-16 στις 15:50
Τα συνημενα δεν ανοιγουν.
Το θεμα ειναι να ειναι σιγουρο οτι η βλαβη ειναι στην πλακετα και να μην την αγορασεις χωρις λογο.Στις περισσοτερες περιπτωσεις η βλαβη ειναι στην πλακετα αλλα παντα υπαρχουν πιθανοτητες να εχεις βλαβη αλλου.Σε πολλες απο αυτες τις πλακετες η βλαβη ειναι στην αντισταση R38 η οποια λειτουργει σαν ασφαλεια.