Ίσως να μπλοφάρει λίγο η φωτογραφία, υπάρχει κενό μεταξύ της μονάδας και του ταβανιού περίπου 20 εκατοστά. Είναι λίγο? δεν γνώριζα για κάτι τέτοιο.
Οι εγκαταστάτες που το είδαν είπαν οτι "δουλεύει περίφημα".
Φαντάζομαι αναφέρονταν στο οτι ο ανεμιστήρας λειτουργεί κανονικά και ο πίεση που μέτρησαν ήταν οκ. Ανέφερα την ιδιαιτερότητα των inverter που ανέφερε ο lakon πιο πανω, πως δηλαδή πρέπει παράλληλα με την πίεση να γίνει μέτρηση κατανάλωσης ρεύματος ή ισχύος και μου είπαν οτι μάλλον δεν κατάλαβα καλά απο αυτό που άκουσα/διάβασα και η κατανάλωση δεν παίζει ρόλο αλλά απλά χρειάζεται να γνωρίζει ο τεχνικός σε ποια σκάλα λειτουργεί εκείνη τη στιγμή.
Ελπίζω να μετέφερα τα λόγια του σωστά.
Τα φίλτρα μου είναι καθαρά 100%, ήταν το πρώτο που έκανα και το επιβεβαίωσαν και οι εγκαταστάτες σήμερα.
Η θερμοκρασία που έδειξε το θερμόμετρο μας λέει κάτι?
Συγγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά θέλω να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει όταν θα επικοινωνήσω πάλι με την αντιπροσωπεία γιατι δεν μου αρέσουν τα τρεχάματα/μπαλώματα και καταλήξεις του στυλ "οι μετρήσεις ειναι οκ, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, σκάστε τώρα το 40αρι στον τεχνικό μας για άσκοπη μετάβαση".
ΥΓ:έβαλα το θερμόμετρο (για να σιγουρευτώ οτι δουλεύει) με τον ίδιο τρόπο στο κλιματιστικό του διπλανού δωματίου, επίσης 9αρι, 15ετίας, μάρκας Westair (!), που δεν έχω ιδέα πότε του έγινε συντήρηση τελευταία φορά, και έδειξε 11 βαθμούς.