Αυτο βλεπω και γω.Θα δω μηπως βγαλω το μοτερ και το μετρησω
Αυτο βλεπω και γω.Θα δω μηπως βγαλω το μοτερ και το μετρησω
φίλε μου άλλαξε τους πυκνωτές λειτουργίας στην εσωτερική πλακέτα.
Καποιους πυκνωτες τους εβγαλα και τους μετρησα,φαινονταν καλοι
Αυριο θα παρω τη πλακετα και θα μερτησω ολους τους πυκνωτες
Να και η πλακεταIMG_20160721_225404.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spirus74 : 21-07-16 στις 22:59
Καλησπερα
Λοιπον αλλαξα τους πυκνωτες στο κοκκινο κυκλο
Οι δυο 220nF ηταν 160 και 174 ο αλλος και προληπτικα αλλαξα και τους αλλους τρεις που εχω κυκλωσει (470μF/35, 220μF/35, 10μF/50) που πανε προς το μοτερ
Ολους τους αλλους τους εβγαλα και τους μετρησα και σαν τιμη ηταν ΟΚ
Δυστυχως το μοτερ δεν ξεκινησε
Καμια αλλη ιδεα πριν ξηλωσω και το μοτερ?
IMG_20160721_225404_b.jpg
φίλε μου υπάρχει περίπτωση να βρεις μια άλλη εξωτερική πλακέτα και να την δοκιμάσεις; εγώ πιστεύω ότι το error σου είναι το c09 δηλαδή outdoor fan blocked και φταίει η εξωτερική πλακέτα.
Καλησπερα
Φιλε Δημητρη ειναι λιγο απιθανο να μπορεσω να βρω αλλη πλακετα,παντως η εξωτερικη φτερωτη γυρναει κανονικα και μετα αφου εχει κλεισει η μεσα περσιδα σταματαει
Λεω να κατεβασω αυριο το εσωτερικο μοτερ αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να βγει αυτο.Καποιος που το εχει αφαιρεσει γνωριζει κατι παραπανω?
μου εχει τυχει αρκετες φορες το προβλημα, το προβλημα ειναι ch10.
η περιγραφη του προβληματος ειναι οτι δεν ξεκινα ο εσωτερικος ανεμιστηρας, κλεινει η περσιδα και πετα το σφαλμα, το θεμα λυνετε με αλλαγη εσω. πλακετας! τσαμπα θα το κατεβασεις το μοτερ του ανεμιστηρα, ειναι bldc στα 360DCV γυρω στα 120ευρω αν θυμαμαι καλα η πλακετα
αν βρεις ακρη σε επισκευη πες μας τι αλλαξες στην πλακετα επανω.
Καλησπερα
Λοιπον κατεβασα και το μοτερ,δεν ηταν κατι το δυσκολο
Αυριο θα τα βαλω ολα μαζι πανω στον παγκο να δω γιατι δεν ξεκιναει το μοτερ,τι φταει τελικα
Ελπιζω να βρω την βλαβη και να σας ενημερωσω.
Παντως το μοτερ ειναι πολυ σφιχτο και στο γυρισμα με το χερι
Καλησπερα
Λοιπον το μοτερ ειναι πολυ σφιχτο με το ζορι γυριζει με το χερι
Τα εβαλα ολα ενωμενα αλλα αυτο συνεχιζει να μην γυριζει,παρολο που παιρνει 315volt,μετρημενα πανω στο κονεκτορα με συνδεδεμενο το μοτερ
Λεω να ανοιξω και το μοτερ να δω γιατι κολλαει