Update: 115 λεπτά λειτουργίας, 12 °C (στη συντήρηση).
Update: 115 λεπτά λειτουργίας, 12 °C (στη συντήρηση).
You only live twice.
Μια εξονυχιστική έρευνα γύρω από τα λάστιχα πόρτας κάνε να είναι απόλυτα στεγανά.
Και μην ανοίγεις πόρτες κάθε τόσο αλλά άσε το μέχρι το βράδυ αργά.
Το λάστιχο έχει πρόβλημα επαφής στο κάτω μέρος, σε ένα μήκος 10 εκατοστών δεν κάνει καλή επαφή.
Γι αυτό έχω κλείσει την πόρτα επιπρόσθετα και με σελοτέιπ.
Έτσι συμπιέζεται το λάστιχο και κλείνει ερμητικά.
Έφτασε στους 8 °C (στη συντήρηση), άρα είναι μια χαρά.
Αν του βρω και την αντίσταση θα το βάλω στη Χρυσή ευκαιρία να το πουλήσω (γιατί τώρα έχω το Ζήμενς που 'λεγα στο άλλο θέμα).
Ουσιαστικά τα προβλήματά του είναι δύο: η αντίσταση απόψυξης (πιστεύω θα βρω μία σωστή) και το λάστιχο (αν και αυτό δεν έχει τρομερό πρόβλημα, μια χαρά δουλεύει και μ' αυτό)
You only live twice.
Το πιο καλό πράγμα είναι το αλφάδιασμα του ψυγείου που αφορά και τα λάστιχα . Η καλύτερα να γέρνει λίγο πίσω έτσι ώστε η πόρτα να κλείνει από μόνη της και ταυτόχρονα μαζί με το βάρος της πόρτας να πιέζει τα λάστιχα . Αλλιώς επειδή στα λάστιχα υπάρχουν μαγνήτες και η κλίση αν είναι αντίθετη , από αυτόν τον λόγο καταστρέφονται τα λάστιχα .Το λάστιχο έχει πρόβλημα επαφής στο κάτω μέρος, σε ένα μήκος 10 εκατοστών δεν κάνει καλή επαφή.
Γι αυτό έχω κλείσει την πόρτα επιπρόσθετα και με σελοτέιπ.
Έτσι συμπιέζεται το λάστιχο και κλείνει ερμητικά.
Μένει μόνο να δεις αν σταματάει περιοδικά από θερμοστάτη και δεν δουλεύει πάρα πολλές ώρες .Έφτασε στους 8 °C (στη συντήρηση), άρα είναι μια χαρά.
Γιατί όμως σε προηγούμενη φάση λες ότι δεν είχε καλή ψύξη? μήπως στο μέρος όπου τοποθετείς το ψυγείο έχει στενώσεις χώρου και δεν μπορεί να αεριστεί καλά? αν ναι πρέπει να τροποποιήσεις τον χώρο τοποθέτησης .
Πόσο χρονών είναι συνολικά το συγκεκριμένο ψυγείο? (να το ακούσουν οι λάτρεις του "no Frost" )![]()
(γέρνει προς τα πίσω ώστε να κλείνει η πόρτα μόνη της)
Ε εντάξει τα 'χει τα χρονάκια του, νομίζω αγορασμένο το 1995; Κάπου εκεί.
Δηλαδή 21 χρόνια;Δεν το 'χα συνειδητοποιήσει!
You only live twice.