Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Panoss Εμφάνιση μηνυμάτων
Απ' όσες περιπτώσεις ξέρω που μου τις έχουν διηγηθεί ιδιοκτήτες μαγαζιών μετά από απειλές πελατών για καταγγελία, προτιμούν να κόψουν απόδειξη τελικά (ενώ αρχικά είχαν συμφωνήσει χωρίς απόδειξη) από την πιθανότητα να μπλέξουν με εφορίες και τα σχετικά.
Εδώ το μείον είναι ότι δεν υπάρχει μαγαζί...κι ότι ο πελάτης συνέναισε να μην πάρει απόδειξη, οπότε...χλωμό...

Ξέρω όμως και περίπτωση που ο καταγγέλλων μαζί με το ΣΔΟΕ τη στήσανε σε 'μάγκα' που δεν έκοβε αποδείξεις, οπότε μιλάμε για αυτόφωρο.
Οπότε ο καταγγέλλων δεν χρειάστηκε να μπλέξει πουθενά.
Αν το έγκλημα είναι διαρκές τότε ναι γίνεται δουλειά και μάλιστα καλή. Οταν όμως επειδή ξύνισε το κόστος της δουλειάς πήγες να κάνεις καταγγελία τότε ο πρώτος που θα πιάσουν είναι ο ίδιος που κάνει καταγγελία. Αλλά το λέω πάλι στην συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα είναι κακή εργασία με κακό αποτέλεσμα. Εδώ τι μπορεί να γίνει??Δεν έχουμε σύλλογο εμείς οι επαγγελματίες για να λάβει γνώση και να πράξη ανάλογα. Οπότε ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει.Βρίσκει τον πελάτη του πουλάει ότι και όπως θέλει.Γι αυτό ο πελάτης πρέπει να βρει τον κατάλληλο τεχνίτη που να κάνει την δουλειά σωστά.