Αν βρεις το service manual δες για αυτό το reset Που συζητάνε εδώ:
http://www.refrigeration-engineer.co...amsung-SH12ZAB
Αν βρεις το service manual δες για αυτό το reset Που συζητάνε εδώ:
http://www.refrigeration-engineer.co...amsung-SH12ZAB
FILMAN (17-06-16)
Ευχαριστώ Κώστα, το manual το βρήκα μόνο επί πληρωμή. Για να δούμε...
Μηπως ειναι αυτο?
http://www.manualslib.com/manual/873...12-5-6-Mb.html
FILMAN (20-06-16)
Το κλιματιστικό δυστυχώς για κάποιο λόγο "κλειδωθείτε" υπάρχει τρόπος να γίνει σετάρισμα από το χειριστήριο είναι εύκολο αρκεί να έχεις τον δεκαεξαψηφιο κωδικό,το έχουν τα εξουσιοδοτημένα σέρβις.
FILMAN (20-06-16)
Σάκη και Θανάση, χίλια ευχαριστώ, ναι, το manual είναι αυτό, και στη σελίδα 37 αναφέρει αυτό το πρόβλημα, θα δοκιμάσω τη διαδικασία προγραμματισμού που λέει σήμερα το απόγευμα να δω αν θα πετύχει!
Τελικά η προσπάθεια σεταρίσματος της πλακέτας πέτυχε, η διαδικασία καθώς και οι κωδικοί ανά μοντέλο αναφέρονται αναλυτικά στο service manual στις σελίδες 5-10 ... 5-12 (37 ... 39). Τώρα το πώς χάθηκαν οι ρυθμίσεις παραμένει άγνωστο. Εν πάσει περιπτώσει τώρα το μηχάνημα είναι έτοιμο να τοποθετηθεί και να δουλέψει, μετά και από την αλλαγή των πυκνωτών λειτουργίας τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού ανεμιστήρα οι οποίοι βρέθηκαν πεσμένοι, σε αντίθεση με αυτόν του συμπιεστή που ήταν Ο.Κ. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!