φιλε μου εχουν σπασει τα πλαστικα δικοσμητικα της πορτας τα οποια την ευθυγραμμιζουν κιολας στους πειρους της, σε αντιστοιχη περιπτωση εγω αλλαξα πορτα (το εξωτερικο φυλλο) και σταματησα να φορτωνω την πορτα με μεγαλο βαρος.
φιλε μου εχουν σπασει τα πλαστικα δικοσμητικα της πορτας τα οποια την ευθυγραμμιζουν κιολας στους πειρους της, σε αντιστοιχη περιπτωση εγω αλλαξα πορτα (το εξωτερικο φυλλο) και σταματησα να φορτωνω την πορτα με μεγαλο βαρος.
δεν θα κανεις δουλεια γιατι το πλαστικο που εχει σπασει δουλευει σαν αποστατης. φιλε μου ειχα φωναξει την εταιρεια και μου το ειχε αλλαξει γιατι τοτε 2003 μου ειχαν παρει 20 ευρω εξτρα και δεν ειμουν μπροστα για δω τη διαδικασια.
Μπορεις να κανεις αλαγη φορας στις πορτες εφοσον απο την αλλη μερια ειναι Ο.Κ οι πορτες.Ξεκινας βγαζωντας το καντραν και υστερα τον πανω πυρο και την πορτα,επειτα τον μεσαιο με την κατω πορτα και τελος τον κατω πυρο.Μεταφερεις τις βασεις των πυρων αν χρειαστει απο την αλλη μερια.Σε καποια μοντελα οι βασεις υπαρχουν ετοιμες απο την αλλη μερια οποτε σε αυτη την περιπτωση μεταφερεις μονο τους πυρους.Αλαζεις τα χερουλια και αρχιζεις να μονταρεις απο κατω προς τα πανω.Ελπιζω να βοηθησα.