Δεν θα τιναχτεί τίποτα. Στην μια κατάσταση ελέγχου (0V) το pin cont στην ουσία γειώνεται, ενώ στην άλλη υπάρχει κάποια τάση (π.χ. 5V).
Μπορείς να δοκιμάσεις τις δυο καταστάσεις power on και standby του τροφοδοτικού ως εξής:
1)γειώνοντας το pin cont (πάντα μιλάμε για την γείωση στο δευτερεύον κύκλωμα του τροφοδοτικού π.χ. στην φίσα εξόδου του τροφοδοτικού, στα πόδια GND)
2) δίνοντας μια τάση στο pin cont, ξεκινώντας από τα 3V και αν δεν δεις διαφορά ανεβάζεις στα 5V κ.ο.κ.
Μια φορά που μου είχε τύχει ήθελε να δώσεις +5V ως προς το GND αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν από Canon. Γείωσέ το και αν δεν αλλάξει κάτι, δώσε του 5V.
Παίδες ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας. Όντως μόλις έδωσα 3,7 περίπου Volt, όλες οι τάσεις εμφανίστηκαν κανονικά. Συνεπώς το τροφοδοτικό λειτουργεί άψογα. Ζήτησα να μου φέρουν όλον τον εκτυπωτή ώστε να βρω (εάν μπορέσω) την αιτία του κακού στην επόμενη πλακέτα (αυτή που με κάποιο τρόπο παράγει τα 5 Volt). Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σας ...
Τελικα βρηκες τι εφταιγε , γιατι εχω αντιστοιχω προβλημα σε εκτυπωτη canon με ιδιο τροφοδοτικο, υπαρχει καποια πλακετα που να δεινει 5V στο 6ο pin?
Όχι δεν βρήκα τι έφταιγε. Αφού το τροφοδοτικό ήταν καλό, το επέστρεψα και δεν ξανασχολήθηκα. Τα 5V μάλλον τα παίρνει από την main ...