Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλήθεια ποιό μοντέλο μετά την lg-philips το έχει?
    η συσκευή είναι καινούρια η 650 και είναι led και η βλάβη είναι είτε απο κακή γείωση στην main είτε απο ......
    Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που τονίζεις ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ γίνε πιο σαφής για να καταλάβω. Το αν υπάρχει μικροδιακόπτης Reset πάνω στη main γιατί φυσικά εκεί είναι το πρόβλημα (εννοώ πάνω στη Main) δεν έχει να κάνει με την παλαιότητα του μοντέλου αλλά με το αν ο κατασκευαστής θεώρησε ότι σωστά πρέπει να υπάρχει και φυσικά απευθύνετε μόνο σε τεχνικούς η ύπαρξη αυτού του μικροδιακόπτη.
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που τονίζεις ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ γίνε πιο σαφής για να καταλάβω. Το αν υπάρχει μικροδιακόπτης Reset πάνω στη main γιατί φυσικά εκεί είναι το πρόβλημα (εννοώ πάνω στη Main) δεν έχει να κάνει με την παλαιότητα του μοντέλου αλλά με το αν ο κατασκευαστής θεώρησε ότι σωστά πρέπει να υπάρχει και φυσικά απευθύνετε μόνο σε τεχνικούς η ύπαρξη αυτού του μικροδιακόπτη.
    chipakos-original σε ξαναρωτάω ποιό ή ποιά είναι αυτά τα μοντέλα της lg που έχουν μικροδιακόπτη για reset?
    μήπως έχεις δεί καμιά πλακέτα κλιματιστικού και τις έχεις μπερδέψει
    και να το πάω λίγο παραπέρα επειδή ανέφερες τεχνικούς κ.τ.λ υπάρχουν 3 βασικά βοηθήματα που υποστηρίζουν τα επίσημα σέρβις της εταιρείας το εργοστασιακό τηλεκοντρόλ για να μπαίνουμε να κάνουμε τις διορθώσεις το διαγνωστικό για να μην υπάρχει αστοχία στην επισκευή και τα service bulletin της lg.
    αυτές οι βλάβες είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να την επισκευάσει ο τεχνικός που αναφέρεις γι'αυτό αλλάζει την main και τέλος
    πιστεύω να σε κάλυψα όσον αφορά την lg

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

chipakos-original σε ξαναρωτάω ποιό ή ποιά είναι αυτά τα μοντέλα της lg που έχουν μικροδιακόπτη για reset?
    μήπως έχεις δεί καμιά πλακέτα κλιματιστικού και τις έχεις μπερδέψει
    και να το πάω λίγο παραπέρα επειδή ανέφερες τεχνικούς κ.τ.λ υπάρχουν 3 βασικά βοηθήματα που υποστηρίζουν τα επίσημα σέρβις της εταιρείας το εργοστασιακό τηλεκοντρόλ για να μπαίνουμε να κάνουμε τις διορθώσεις το διαγνωστικό για να μην υπάρχει αστοχία στην επισκευή και τα service bulletin της lg.
    αυτές οι βλάβες είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να την επισκευάσει ο τεχνικός που αναφέρεις γι'αυτό αλλάζει την main και τέλος
    πιστεύω να σε κάλυψα όσον αφορά την lg
    Δεν με κάλυψες καθόλου ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ και φαίνεται ότι δεν έχεις αρκετές εμπειρίες με την LG διότι η LE8500 42 ίντσες LED (τηλεόραση 5ετίας) πάνω στη main έχει δύο τέτοια μικροδιακοπτάκια για τον λόγο που προανέφερα στο πιο πάνω ποστ και φυσικά δεν τα έχουν για πλάκα ούτε για να περνάμε τον χρόνο μας πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Μιας και δεν με ξέρεις με κλιματιστικά δεν ασχολούμε καθόλου οπότε περιορίσου στον σχολιασμό των φίλων που ρωτάνε να μάθουν.Δεν χρειάζεται να το πας παραπέρα γιατί στα 38 χρόνια επισκευές έχω μπει μέσα σε όλα τα Service και αντιπροσωπείες που υπήρχαν κάποτε στη Αθήνα και έχω αρκετές εμπειρίες από αυτά.Να θυμάσαι ένα πράγμα το χειρότερο για έναν επισκευαστή δεν είναι να μην είναι καλός μάστορας αλλά το να νομίζει ότι τα ξέρει όλα.

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν με κάλυψες καθόλου ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ και φαίνεται ότι δεν έχεις αρκετές εμπειρίες με την LG διότι η LE8500 42 ίντσες LED (τηλεόραση 5ετίας) πάνω στη main έχει δύο τέτοια μικροδιακοπτάκια για τον λόγο που προανέφερα στο πιο πάνω ποστ και φυσικά δεν τα έχουν για πλάκα ούτε για να περνάμε τον χρόνο μας πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Μιας και δεν με ξέρεις με κλιματιστικά δεν ασχολούμε καθόλου οπότε περιορίσου στον σχολιασμό των φίλων που ρωτάνε να μάθουν.Δεν χρειάζεται να το πας παραπέρα γιατί στα 38 χρόνια επισκευές έχω μπει μέσα σε όλα τα Service και αντιπροσωπείες που υπήρχαν κάποτε στη Αθήνα και έχω αρκετές εμπειρίες από αυτά.Να θυμάσαι ένα πράγμα το χειρότερο για έναν επισκευαστή δεν είναι να μην είναι καλός μάστορας αλλά το να νομίζει ότι τα ξέρει όλα.

Αφού δεν σε κάλυψα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και δυστυχώς ο χρόνος ο δικός μου είναι πολύ περιορισμένος για να σε πείσω.
    οι επισκευαστές που αναφέρεις τα έχουν κλείσει και κάνουν άλλη δουλειά οι καλοί μείνανε οι ανεπαρκείς φύγανε αν σου λέει κάτι αυτό.
    τα 38 χρονια δεν μου λένε τίποτα ξέρεις πόσα <<μαστόρια>> με πολυετή εμπειρία δεν γνωρίζουν βασικά απο τα ηλεκτρονικά και τους τα επισκευάζουμε εμείς που έχουμε μείνει που για σένα είμαστε ανεπαρκείς και να μην ξεχάσω ψάξε λίγο να δείς ποιός είναι σέρβις lg στη λάρισα και σε ποιόν προσπαθείς να κάνεις υποδείξεις για συσκευή lg
    φιλικά πάντα
    Τα διακοπτάκια που γράφεις διακόπτουν την τάση στην φλάς στιγμιαία είναι για άλλο δεν διαγράφουν κάτι μόνο με το in stop γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαγραφή ιστορικού συσκευής
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ : 12-05-16 στις 20:52

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Αφού δεν σε κάλυψα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και δυστυχώς ο χρόνος ο δικός μου είναι πολύ περιορισμένος για να σε πείσω.
    οι επισκευαστές που αναφέρεις τα έχουν κλείσει και κάνουν άλλη δουλειά οι καλοί μείνανε οι ανεπαρκείς φύγανε αν σου λέει κάτι αυτό.
    τα 38 χρονια δεν μου λένε τίποτα ξέρεις πόσα <<μαστόρια>> με πολυετή εμπειρία δεν γνωρίζουν βασικά απο τα ηλεκτρονικά και τους τα επισκευάζουμε εμείς που έχουμε μείνει που για σένα είμαστε ανεπαρκείς και να μην ξεχάσω ψάξε λίγο να δείς ποιός είναι σέρβις lg στη λάρισα και σε ποιόν προσπαθείς να κάνεις υποδείξεις για συσκευή lg
    φιλικά πάντα
    Τα διακοπτάκια που γράφεις διακόπτουν την τάση στην φλάς στιγμιαία είναι για άλλο δεν διαγράφουν κάτι μόνο με το in stop γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαγραφή ιστορικού συσκευής
    Α κατάλαβα αφού γκούγκλαρες και είδες ότι σου ξέφυγε αυτό το μοντέλο ξαφνικά έχει τέτοια μικροδιακοπτάκια ??? αλλά μάλλον δεν έχεις πιάσει καν τέτοιο μοντέλο στα χέρια σου φίλε μου.
    Ούτε κι εγώ έχω πολύ ελεύθερο χρόνο γιατί έχω χιλιάδες επισκευές να κάνω αλλά γράφω στον φίλο μήπως και βοηθήσω να λυθεί το πρόβλημα με την συσκευή του. Δεν μου λέει τίποτε σε ποιό Service δουλεύεις διότι ξέρεις πόσες φορές έρχονται τεχνικοί και ρωτάνε ταπεινά για την βλάβη που επισκευάζουν???Αφού λοιπόν είσαι επαγγελματίας μην συμπεριφέρεσαι σαν νεανίας τεχνικής σχολής .

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Αγαπητέ μου προσπαθείς αλλα εγω σε βλέπω για χομπιστα απο μερικα ποστ που ειδα δεν είσαι τεχνικός βλεπεις στο ιντερνετ και προσπαθεις να απαντησεις στην τύχη και οτι πετύχει δεν είναι ομως έτσι και για τις χιλιάδες επισκευές εδω γελάμε
    Οσο για την πλακέτα εχω και καινούρια και μεταχειρισμενες και επιασα μια για για να τσεκαρω αυτο που έγραψες είναι κινησιμο μοντέλο και για την ιστορία ο φιλος αν κανει reflow τον επεξεργαστή η τηλεόραση θα δουλέψει
    ποτέ δεν πρέπει να απανταμε αν δεν γνωρίζουμε κάτι. Τελος και καλό βράδυ

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Συμφορουμιτες δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε για το ποιος την εχει μεγαλυτερη(την γνωση).

Ειμαι σιγουρος οτι και οι 2 εχετε εμπειρεια πανω στο αντικειμενο και ο καθενας με τον τροπο του να προσπαθει να βοηθησει.
    Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι σε ενα forum που απευθυνεται σε ατομα τεχνικους ή σχετικους με το αντικειμενο να υπαρχουν troll που πετανε συμβουλες ετσι για να υπαρχουν.

Ειναι κριμα η διαθεση που εχετε και οι 2 να βοηθησετε καποιον να λυσει το προβλημα του(και σας ευχαριστω γι΄αυτο), να καταληγει να τσακωνονται 2 μελη.

Οσον αφορα την Οθονη το ΣΚ θα την κατσαβιδιασω και ελπιζω να μπορεσω να βγαλω ακρη μιας και εγω ειμαι σιγουρα hobistas στα ηλεκτρονικα.

ΝικοςΛαρισα αν δεν πετυχει με το reflow εχε με στα υποψιν για μια main.

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Αγαπητέ μου προσπαθείς αλλα εγω σε βλέπω για χομπιστα απο μερικα ποστ που ειδα δεν είσαι τεχνικός βλεπεις στο ιντερνετ και προσπαθεις να απαντησεις στην τύχη και οτι πετύχει δεν είναι ομως έτσι και για τις χιλιάδες επισκευές εδω γελάμε
    Οσο για την πλακέτα εχω και καινούρια και μεταχειρισμενες και επιασα μια για για να τσεκαρω αυτο που έγραψες είναι κινησιμο μοντέλο και για την ιστορία ο φιλος αν κανει reflow τον επεξεργαστή η τηλεόραση θα δουλέψει
    ποτέ δεν πρέπει να απανταμε αν δεν γνωρίζουμε κάτι. Τελος και καλό βράδυ

ααααα δεν το ήξερα ότι ο επαγγελματισμός ξεκινάει στη Λάρισα και τελειώνει στη Λάρισα ,αλλά μεγάλη γνώμη έχεις για τον εαυτό σου και δυστυχώς έχω συναντήσει κι άλλες ράτσες σαν την δική σου και είναι η χειρότερη. Το να ειρωνεύεσαι είναι σημάδι εγωισμού και σίγουρα δεν είσαι επαγγελματίας. Ισως να σου έκατσαν κάποιες βλάβες στο πέρας του χρόνου και νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα. Δεν είσαι για να σε λυπάμαι αλλά για να σε αγνοώ και αυτό θα κάνω.Ευτυχώς που δεν με ταίζεις ούτε μου προσφέρεις δουλειά εσύ γιατί δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί σου. Ακου δεν έχει μικροδιακόπτες και η main που του είπα έχει δύο μικροδιακόπτες επάνω της αλλά προσπάθησε μετά να ανασκευάσει......έτσι κάνουν όλοι μετά το γκουγκλάρησμα. Περαστικά ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ και καλές δουλειές.

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Καλησπερα σας,

εχω την παραπανω τηλεοραση και εδω και 3 μηνες εκανε το εγης προβλημα. Οταν την ανοιγα και ηταν κρυα για λιγη ωρα ειχε πολλα σπασιματα(πιξελιασματα) η εικονα αλλα μονο στην κεραια.Μετα απο λιγη ωρα ηταν οκ ακομα και αν την εκλεινα και την ξανα ανοιγα. Σε DVD,HDMI,και γενικα εξωτερικες πηγες ηταν οκ.

Η κεραια ειναι οκ εγινε δοκιμη και με αλλη ΤV δεν ειχε προβλημα.

Σημερα πηγα να την ανοιξω και πλεον αναβει και κολλαει στο logo της LG. Δεν κανει τιποτα αλλο και δεν δεχετε καμια εντολη ουτε απο το τηλεκοντρολ αλλα ουτε και απο τα κουμπια που εχει επανω. Μενει στην εικονα αυτη και ενα λαμπακι που εχει κατω δεξια αναβοβσηνει ντιμαριστα κοκκινο ενω παλια οταν την αναβα γινοταν μπλε.

Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?
    ta 3v3 apan sto main eina edakss?
    allakse ton krustalo sto tuner file m, kai zestane to cpu sto main kai tha pekss
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pipilas : 29-05-16 στις 14:40

10. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον pipilas για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

johngr (01-04-22)

Παρόμοια Θέματα

1. [Siemens] προβλημα εκκινησης πλυντηριο ρουχων WM54020IG
    από fau5t στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-16, 18:12
  2. [Δικτυακά] Υπολογιστήε συνδέεται στο wifi αλλά δεν όχι στο ιντερνετ
    από agis68 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-15, 14:08
  3. ΕΛΕΓΧΟΣ PLC LOGO SIEMENS 7 ΜΕ SMARTPHONE
    από tantonakis στο forum Ηλεκτρολογικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-15, 11:26
  4. [DVD Player] Πρόβλημα στο τροφοδοτικό.
    από Λάζαρος89 στο forum DVD/BD Player & Video
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-01-14, 10:09
  5. [Σταθερός Η/Υ] Προβλημα εκκινησης Η/Υ
    από thanasis 1 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-13, 00:46

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι