Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Στο δικό μου η διαρροή ήταν ολική δηλαδή μόλις το έβαζα στη θήκη αυτό απευθείας έβγαινε ΑΠ την έξοδο δεν το κρατούσε καθόλου αλλα στις αδερφής μου το κρατάει και τρέχει λίγο λίγο πχ μπορεί να τρέξει λίγο τώρα και μετά απο 5 ώρες ξανά λίγο ! Εκείνο υποψιάζεσαι τι μπορεί να είναι και αν μπορώ να το κάνω μόνος ;
image.jpg..........
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
ΜΑ η διαρροή είναι μέσα στο χώρο πλύσης κι όχι στο πίσω μέρος . Δεν ξέρω αν μπόρεσες να καταλάβεις το σύστημα ΑΠ την φωτό γιατί το πλυντήριο είναι αρκετά παλιό.
Πω πω δεν το πιστεύω ότι έχεις ακόμα αυτό το πλυντήριο και λειτουργεί! Ήταν το πρώτο πλυντήριο πιάτων που είχε μπει στο σπίτι μου δώρο του παππού. Στα δέκα χρόνια είχε διαλύσει ολοκληρωτικά!
Φυσικά και το κατάλαβα , έχω φτιάξει και αντικαταστήσει αρκετές δεκάδες ίδια , απλά η πίσω μικροδιαρροή να την ονομάσω έτσι για να ξεχωρίζει από τη διαρροή στο χώρο πλύσης σου δημιούργησε το φρακάρισμα στο έμβολο και τα άλατα στη βάση του πηνίου
Εν πάση περιπτώσει αν σου λειτουργεί και δεν στάζει τίποτε από το πίσω μέρος , άφησέ το όπως είναι και όσο κρατήσει
Ναι λειτουργεί κανονικότατα και κάνει δουλειά με μεγάλη επιτυχία κιόλας. Είναι αθάνατα αυτά τα morris όσο πιο απλό είναι ενα ηλεκτρικό τόσο πιο δύσκολα βγάζει προβλήματα !
Στην φωτογραφία , αυτό το άσπρο τι είναι ?
image (3).jpg
Μοιάζει με ξερό απορρυπαντικό , αν όντως είναι έτσι πρέπει να ξεμοντάρεις το δοχείο από το πλυντήριο και να το καθαρίσεις καλά
Στο τέλος του τελευταίου ζεστού ξεβγάλματος άκουσες το χαρακτηριστικό κλικ που κάνει όταν παίρνει εντολή το πηνίο της βαλβίδας ??