Καλησπέρα, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι στο καλό είναι το μαύρο λεπτό καλώδιο;;
Bosch NKG645D17G
IMG_5203.jpg
IMG_5205.jpg
IMG_5206.jpg
IMG_5207.jpg
ευχαριστώ!!!
Καλησπέρα, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι στο καλό είναι το μαύρο λεπτό καλώδιο;;
Bosch NKG645D17G
IMG_5203.jpg
IMG_5205.jpg
IMG_5206.jpg
IMG_5207.jpg
ευχαριστώ!!!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που καταλαβαίνουν τον δυαδικό κώδικα και αυτοί που δεν τον καταλαβαίνουν
Είναι καλώδιο επικοινωνίας μεταξύ πλακέτας εστιών και κεντρικής πλακέτας της κουζίνας
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
αυτό σκέφτηκα και εγώ αλλά τι είδους επικοινωνίας;;; αν ήταν οποιασδήποτε μορφής data δεν θα είχε και μια στοιχειώδης θωράκιση;;
αν είναι ένα απλό 0 - 5v που τροφοδοτεί πχ το ledaki στο πάνελ του φούρνου (που σημαίνει οτι κάποιο μάτι είναι αναμμένο) οκ!!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που καταλαβαίνουν τον δυαδικό κώδικα και αυτοί που δεν τον καταλαβαίνουν
Δυστυχώς δεν δίνουν πιο πολλές λεπτομέρειες , σε κάποια άλλα μοντέλα το καλώδιο αυτό είναι τριπλό , οι επιλογείς για τις εστίες είναι στον φούρνο , και όλα τα δεδομένα τα επικοινωνίας περνάει από εκεί
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
χμμ κοίτα να δεις κατάσταση, έπεσε στα χέρια μου η συγκεκριμένη εστία, τσάμπα, δεν παίζει να παίρνω φούρνο και εξετάζω τις πιθανότητες να χειριστώ τις εστίες με "δικούς μου" επιλογείς, αλλά αν η εστία δεν δουλεύει χωρίς τα data μπαίνω σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια!
Θα την έχεις αυτόνομη ή πάνω από κάποιο φούρνο ?