ΚαλημεραΥποψιάζομαι και κάποιο πρόβλημα στον πιεσσοστάτη (μπας και τον πείραξες με τις βίδες ρυθμίσεων στάθμης νερού που έχει επάνω?)βρηκα τον πιεσοστατη, δεν τον πειραξα ποτε.Εχει 7 επαφες , συνδεδεμενες οι 5 και το λεπτο σωληνακι νερου η κενου.
Η εξοδος αποχετευσης ειναι στο σωστο υψος,ουτε βγαζει απροσκοπτα νερα ποτε.Μολις εχω νεωτερα θα αναφερω.Καλο Σ/Κ να εχουμε
ΕΧΩ ΝΕΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για τον Θερμοστατη!!
Με το κερι οπως ειπες (η διευκρινηση σου ηταν απαραιτητη και με βοηθησε) μετρησα τα εξης :
ΚΡΥΟΣ
βαθ ΑΒ ΑΟ ΟΒ (επαφες)
0 , - beep -
15,beep - -
30 beep - -
40 beep - -
60 beep - -
90 beep - -
ΖΕΣΤΟΣ(με κερι)
βαθμοι επιλογεα ΑΒ ΑΟ ΟΒ (επαφες)
0 - beep -
15 - beep -
30 - beep -
40 - beep -
60 - beep -
90 - beep -
Οταν υποβαλω το ποστ τα κολαει και μπερδευει μαλλον .Εξηγω λοιπον οτι ΚΡΥΟΣ κυκλωμα κλεινουν στους 0 μονο η ΑΟ δλδ ακρη με κεντρικη ,ενω απο 15 βαθμους ο επιλογεας και πανω σε ολες τις θερμοκρασιες κυκλωμα κλεινουν μονο οι ΑΒ δλδ ακρη με ακρη οι επαφες.
Οταν ΖΕΣΤΟΣ κυκλωμα κλεινουν μονον οι ΑΟ δλδ ακρη με κεντρικη επαφη.
Βασει του λινκ http://www.italespo.it/retro/scheda....0series&id=106 που μου εστειλες ,αν καταλαβαινω σωστα ο θερμοστατης μου δειχνει οτι δουλευει
δλδ σαν Ρ1 στο λινκ καταλαβαινω την επαφη που εγω ,εδω ονομαζω Α .
,επισης να πω οτι τον ακουγα που ανοιγε ΚΛΙΚ στις διαφορες θερμοκρασιες.Μετρουσα κυκλωμα και ως ανω τα αποτελεσματα.
Επισης σε μετρησεις Ωμ ταυτοχρονα ,εδειχνε 1,3 λιγο πριν ακουστει το κλικ (οταν κρυωνε και εστρεφα σταδιακα τον επιλογεα προς το 0) η 1,6 δλδ > του 1,3 οταν τον εβαζα 40 π.χ ενω ακομη ο αισθητηρας (ακουστικο κλικ) ηταν στους 60 .
Αν λοιπον δουλευει εσεις θα μου πειτε,τωρα τι ψαχνω ?Κλιξον πως το ψαχνω?![]()

βρηκα τον πιεσοστατη, δεν τον πειραξα ποτε.Εχει 7 επαφες , συνδεδεμενες οι 5 και το λεπτο σωληνακι νερου η κενου.
Απάντηση με παράθεση