Δεν ανοίγει καθόλου , όπως γράφω και στο πρώτο ποστ, με αυτο τον τρόπο που γράφεις πέρασα το λάθος FW.
Δυστυχώς δεν το βλέπει καθόλου το μόνιτορ και αν δεν το βλέπει δεν κάνει και FW update.
Δεν ανοίγει καθόλου , όπως γράφω και στο πρώτο ποστ, με αυτο τον τρόπο που γράφεις πέρασα το λάθος FW.
Δυστυχώς δεν το βλέπει καθόλου το μόνιτορ και αν δεν το βλέπει δεν κάνει και FW update.
armadoran (02-04-16)
Η ασφάλεια που έχει πάνω η πλακέτα και το τροφοδοτικό μετρήθηκαν και είναι εντάξει. Το αναφέρω και αυτο γιατι ισως κάποιος καταλάβει οταν λέω ''δεν ανοίγει'' οτι είναι απο εκει το προβλημα.
Αν ξέρει κάποιος να μου πει,
είναι δυνατόν απο λάθος FW στη SPI FLASH να μην ανάβει καθόλου το μόνιτορ? ουτε καν το λαμπάκι του stand by???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη armadoran : 02-04-16 στις 16:19
Τελικά πήγα το μονιτορ σε άλλο PC το συνδεσα με DVI καλωδιο (με vga den to evlepe) και ξαναπέρασα το firmware χωρις αποτελεσμα όμως μου λέει οτι είναι ήδη περασμένο. Παντως το μόνιτορ εξακολουθεί να μην ανοίγει (power led)
Κατι περίεργο είναι οτι οταν βάλω πάνω το καλώδιο του ρεύματος(χωρις να πατησω power) η συσκευη ''εξαφανίζεται'' απο τα displays
και υπάρχει μόνο μέσα στο device manager.
Ναι ,είναι. Αντώνη,γράψε εδώ...Παρακαλώ κάποιον κύριο από Αθηνά , που έχει προγραμματιστή...να μου προγραμματίσει ένα SPI FLASH. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει.Εάν χρειαστείς dump γράψε μου.Αν ξέρει κάποιος να μου πει, είναι δυνατόν απο λάθος FW στη SPI FLASH να μην ανάβει καθόλου το μόνιτορ? ουτε καν το λαμπάκι του stand by???
armadoran (06-04-16)
αν θες μπορώ να στο περασω.
armadoran (06-04-16)
Τελικα μου ήρθε η main board την εβαλα πάνω και το μονιτορ ειναι μια χαρα, ευχαριστω όσους βοηθησαν!