Γιάννη να σου πω την αλήθεια όταν ήμουν πέρυσι στη Σάμο συγκεκριμένα Καρλόβασι εκεί είναι η οικοδομή και όταν ρώτησα για να μάθω όσον αφορά τα υδραυλικά του σπιτιού μου πρωτοείπαν για πολυστρωματική αλλά φοβήθηκα όταν έμαθα ότι για να πρεσάρω τα εξαρτήματα πρέπει να πάω να πάρω το ειδικό μηχάνημα από το κατάστημα υδραυλικών με χρέωση ανά ημέρα. Δεν είναι η χρέωση αλλά η δέσμευση,,,,,τι εννοώ υπάρχουν ένα σωρό πολυστρωματικές και η κάθε μάρκα έχει τα δικά της ανταλλακτικά ,άρα οι συγκεκριμένες γερμανικές πολυστρωματικές που είχε το κατάστημα που πήγα και ρώτησα με υποχρεώνουν ακόμα και μία έξτρα παροχή να θέλω να βάλω 1 χρόνο μετά πρέπει να πάω στο κατάστημα ,να τον βρω, να είναι ακόμα ανοιχτός, και να μην τα έχει παρατήσει ,και να εμπορεύεται ακόμα τον συγκεκριμένο τύπο πολυστρωματικής για να κάνω την δουλειά μου. Δεν μου αρέσει αυτό.Ακριβώς σε αυτό το σημείο μου γεννήθηκε η ιδέα αντί για πολυστρωματική που ως γνωστό είναι μονοκόματη αν υπήρχε κάτι άλλο σε σωλήνα επενδυμένο και μονοκόματο. Σε πληροφορώ ότι στο Καρλόβασι ή τοποθετείς πολυστρωματική ή τρίμετρα κομάτια σωλήνας κολλημένα με μούφα και καλάι.......Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ......Να με έχουν τρελάνει ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημά μου να μην δίνει κανείς.....Οταν ρωτούσα αν υπάρχει κάτι άλλο επενδυμένο και μονοκόματο για ύδρευση όλοι με κοίταγαν σαν να έχω κατέβει από τον Αρη. Τελικά πολύ σωστά με καθοδηγήσατε εδώ στο Forum και φυσικά υπάρχουν 25μετρες και 50μετρες φ15 ή φ16 κ.ο.κ σωλήνες με επένδυση για μονοκόματη εγκατάσταση.Στην εγκατάσταση θα μπει σπιράλ εξωτερικό μπλέ για το κρύο και κόκκινο για το ζεστό ώστε να υπάρχει και δυνατότητα αντικατάστασης άσχετα αν δεν χρειαστεί ποτέ.