Με βαση αυτα που λες, απαραδεκτο το service, δεν υπαρχει αμφιβολια.
<<Η κατασταση μου θυμισε αυτο που ελεγαν οι μηχανικοι μεταξυ τους για πλακα ,καποτε στα βαπορια....<<αν κατι δεν μπορεις να το λυσεις/επισκευασεις,ΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΛΟΥ...ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ....>>

>>
Ανεξαρτητα απο αυτο, ομως, θεωρω κακη επιλογη να δωσεις τοσα χρηματα για να επισκευασεις μια συσκευη αυτης της ηλικιας, οςο καλη κι αν ηταν καποτε. Προσωπικα θα την ειχα στειλει στην ανακυκλωση χωρις δευτερη σκεψη.
<<Δεν ηταν ΚΑΠΟΤΕ ,ηταν αψογη ,μεχρι που εφυγε απο το σπιτι .Τα νεα με πλακετα διαβαζω αλλου πονει και αλλου σφαζει.Χαλαει η αντλια νερου μου λενε ..και καιγεται η πλακετα.Αν δεν γινει αποτομη αυξηση/πτωση τασης στο σπιτι οποτε παλι καιγεται η πλακετα.Κοστος επισκευης λιγο - λιγοτερο απο αγορα νεου.Αυτα μου λενε / διαβαζω και επειδη ειναι και εμφανισιακα ολοκαινουργιο προτιμησαμε την αλλαγη ρουλεμαν του και να το κρατησουμε.Τι να πω...σιγουρα εχεις δικηο οτι μονο οι βλαβες βγαινουν στα φορα και οχι οι ευχαριστημενοι αγοραστες ,ομως αν σκεφθω και στα αυτοκινητα τι γινεται ! το κορολλα μου 23 ετων μου ζητησε πρωτη φορα προ τριμηνου αντισταση ανεμιστηρα καλοριφερ,καηκε η πρωτη σκαλα.Τοσα χρονια μονο λαδια-ξυδια-φιλτρα και αλαγη ιμαντα εκκεντροφορου λκαι μια φορα συμπλεκτη που ειναι κανονικα σερβις αυτα.Και οποτε παω στην τουοτα βλεπω ολα τα νεα μοντελα με ηλεκτρονικες κλπ βλαβες ,αυτοκινητα μηνων και με προβληματα.Το δικο μου εγκεφαλο ηλεκτρονικο εχει και καταλυτη ...αλλα ειναι μιας αλλης εποχης!!

Τεσπα πιστευω στις παλιες αξιες οταν βεβαια αυτες αυταποδεικνυονται. >>
Οσο για αυτα που διαβαζεις για τις νεες συσκευες, θα ειχαν μεγαλυτερη αξια αν ειχες και στατιστικα βλαβων, αλλα οι ευχαριστημενοι χρηστες που δεν ειχαν προβλημα δεν βγαινουν να το γραψουν στα fora, μονο οι βλαβες βγαινουν, οποτε...
Στη θεση σου θα επικοινωνουσα με το service, θα τους εξεθετα την κατασταση και θα απαιτουσα ειτε να ερθουν να το παρουν και να μου επιστρεψουν τα χρηματα, ειτε ισοποση εκπτωση σε αγορα νεου.