Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lazarospetses Εμφάνιση μηνυμάτων
Και αν θέλεις να κάνεις τέλεια δουλειά να προσέξεις τις επαφές της χαλκοσωλήνας με σιδερένια αντικείμενα για να μη δημιουργείται ηλεκτρόλυση. Φυσικά πιστεύω ότι δε χρειάζεται να αναφέρω ότι οι κεντρικές σωληνώσεις θα έχουν διαμέτρημα μεγαλύτερο από τις τελικές.
---
Ακόμη και κάτι τελευταίο (επειδή μιλάς για νέα οικοδομή) μόλις περάσεις το δίκτυο του νερού, καλοριφέρ, ρεύματος - κράτα σημειώσεις (σχεδιάγραμμα με αποστάσεις) και βγάλε φωτογραφίες πριν τα καπακώσεις όλα αυτά.
Αύριο μεθαύριο αν χρειαστείς να επέμβεις να ξέρεις ακριβώς που περνάει το κάθε τι σε κάθε τοίχο ή στο πάτωμα.
Όσο για τα ηλεκτρικά τοποθέτησε κενές σπειροειδείς σωλήνες σε πιθανά σημεία - είναι 100 % σίγουρο ότι κάτι καινούργιο θα σου προκύψει που δεν το είχες φανταστεί.
Λάζαρε είσαι μέσα στο κέντρο του μυαλού μου. Ακριβώς έτσι είχα μελετήσει να τα κάνω. Σκέψου ότι μόνο κατά το στάδιο των μπετών και της θεμελιακής γείωσης έχω βγάλει περίπου 200 φωτογραφίες. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου.