Τα χρώματα τής είναι καλά έως πολύ καλά για την χρήση πού έχει. Μα πώς ανεβάζει την φωτινοτητα από μόνος τού ο μετασχηματιστής αυτό δεν μπορεί να καταλάβω ? Θα πειράξω και τα τρίμερ αύριο και βλεπω
Στάλθηκε από το D5103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα χρώματα τής είναι καλά έως πολύ καλά για την χρήση πού έχει. Μα πώς ανεβάζει την φωτινοτητα από μόνος τού ο μετασχηματιστής αυτό δεν μπορεί να καταλάβω ? Θα πειράξω και τα τρίμερ αύριο και βλεπω
ξερω την τηλειατρικη...την τηλε φτιαξιμο τηλεορασης απο μακρια διχως γνωσεις και εργαλεια ειναι μαλλον καινουρια μοδα...γιαυτο υπαρχουν οι τεχνικοι πηγαινε την...ακομα και παπα να φερεις να την διαβασει δεν θα φτιαξει μονη της...καλο βραδυ
Το κακό με τους νέους είναι ότι όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στους πυκνωτές γιατί μόνο τέτοια Video έχει το Youtube.
Παιδιά όλα καλά το πρόβλημα λύθηκε. Ένα καμένο τρανζίστορ πάνω στην πλακέτα τού σωλήνα σάς ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σάς και έχεις δίκιο δεν φταίει πάντα ένας πυκνωτής
chipakos-original πόσο δίκιο είχες ο μετασχηματιστής υψηλής τα έχει παίξει προφανώς από το πείραγμα κουνήθηκαν τα τρίμερ και.... νόμιζα οτι έφταιγε το τρανζίστορ όταν το άλλαζα. Τώρα το έχω στο τέρμα χαμηλά και μετά από 10 λεπτά ανάβει κανονικά δλδ από εκεί πού το έχεις όταν είναι κρύα μόλις ζεσταίνεται ανεβάζει 35-40 %( όταν ήταν κρύος στο 50%~ολα καλά μόλις ζεσταίνοταν όμως το 50 % γινότανε overclock χαχαχα) το τρανζίστορ ήταν καμένο αλλά δεν ξέρω τι προβλήματα δημιουργούσε τώρα το 5%μόλις ζεσταίνεται γίνεται 50-55%οπότε.... Ολα καλά![]()