Καλησπέρα και πάλι μετά από καιρό. Ο λόγος για τον οποίο χάθηκα τόσο καιρό, είναι ο ίδιος που δεν έχει έρθει ακόμη ο εγκαταστάτης να το δει: ο θόρυβος είχε χαθεί και επανήλθε μόλις σήμερα. Μέχρι τώρα έχει βγάλει από το Νοέμβρη χωρίς κιχ! Το χρησιμοποιώ σε εξωτερικές θερμοκρασίες >0, καθώς έχω επιπλέον πετρέλαιο (που έχει πέσει πολύ) και τζάκι ενεργειακό (με ξύλα 3 ετών). Εδώ και 2 βδομάδες δεν δούλεψε καθόλου λόγω κρύου (Κοζάνη, ολικός παγετός), αλλά σήμερα ζέστανε και είπα να το ανάψω.
Όπως έχω αναφέρει, το μηχάνημα τη δουλειά του την κάνει απροβλημάτιστα και με αναμενόμενες καταναλώσεις (έχει μετρητή κατανάλωσης το ίδιο), επομένως φαντάζομαι πως πιέσεις κλπ πρέπει να είναι σωστά. Το μόνο πρόβλημα είναι ο θόρυβος αυτός, ενώ τον κάνει και στην απόψυξη, έχει όμως διαφορετική χροιά. Σήμερα που άρχισε πάλι να ακούγεται, κάνει και ένα επιπλέον ντάγκα-ντάγκα σα να χτυπάει κάποια λάμα, καινούριο αυτό.
Εγώ που σκαρφάλωσα δεν κατάφερα να καταλάβω από πού έρχεται. Αύριο το πρωί θα δοκιμάσω αν ακούγεται και θα τον πάρω τηλέφωνο να έρθει να το ανοίξει να το δει. Το πρόβλημα είναι όμως πως αύριο μπορεί να μην ακούγεται καθόλου, είναι εντελώς αψυχολόγητη η κατάσταση.
Σχετικά με την ηχογράφηση, είχα την εντύπωση πως ανέβηκε αρκετά πετυχημένη, τράβηξα μια ακόμη τώρα και θα την ανεβάσω αύριο, ίσως έιναι καλύτερη.
Ευχαριστώ για γις απαντήσεις!