Ακη sorry ρε φίλε, ίσως δεν το κατάλαβα εγώ καλά. Ε τότε δεν έχεις πρόβλημα. Τι συζητάμε.. Το συνδέεις στον υπολογιστή σου - ανοικτό φυσικά κανονικά - και με το Odin του περνάς ένα stock firmware άνετα χωρίς πρόβλημα...!! Απλά κάνε ένα backup τα αρχεία σου πρώτα..
Καλησπέρα, έχω ένα κινητό Samsung Galaxy S III. Ψάχνοντας λίγο κατέληξα ότι έπαθε "sudden death" φαινόμενο. Προσπάθησα διάφορα να κάνω αλλά τίποτα. Σε recovery mode δε μπαίνει για κανένα λόγο.Μπαίνει με downloading mode μόνο!!!!Τι μπορώ να κάνω??? Γιατί το 1ο πράγμα που με νοιάζει είναι να σώσω κάτι φωτογραφίες που θέλω οπωσδήποτε. Δεν τις είχα αποθηκεύσει κάπου και αυτό με απασχολεί πιο πολύ!!!Δε θέλω να κάνω restore. Σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει????Ευχαριστώ...
καλησπερα,
αν εχεις καρτα μνημης SD βγαλτην και συνδεσε την σε καποιο pc ή αλλο κινητο.
αν δεν εχεις τοτε πολυ δυσκολα τα πραματα....
να τις παρεις απο downloading mode δεν παιζει....
απο recovery mode μεσω adb γινεται αν ειχες ενεγοποιημενο το usb debug
υπαρχει επισης και μια επιλογη mount USB storage, αλλα οχι σε ολες τις recovery(αυτο ισως σε σωσει)
δοκιμασε να φλασαρεις την recovery με το Odin μεσω του downloading mode και ψαξε την επιλογη mount USB storage
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalnik3 : 21-06-16 στις 17:14
Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση....Δυστυχώς δεν είχα κάρτα μνήμης...Με το odin εννοείς να εγκαταστήσω μόνο boot loader(το οποίο δεν νομίζω ότι γίνεται) ή να βάλω νέα rom μέσα διότι αν βάλω rom θα χαθούν όλα μου τα αρχεία τα οποία θέλω.
Το odin διαβάζει το κινητό αλλά ότι εντολές έβαλα στο cmd δε τη βρίσκει τη συσκευή. Τη χαρακτηρίζει null.
να φλασαρεις καποια recovery
και μετα να δοκιμασεις με τον γνωστο συνδυασμο πληκτρων να μπεις στη recovery
τι εντολες εβαλες στο cmd?
επισης δοκιμασε και με το Kies, δεν ειμαι σιγουρος οτι θα δουλεψει γιατι δεν ειχα ποτε samsung...