αυτο ειναι SURGE ABSORBER το γραφει και στο σχεδιο που σου ανεβασα αστο μην το πειράξεις.
στο πλακετακι αυτο η ασφαλεια ειναι οκ?
κατι ακομα στην εξωτερικη μοναδα παει ρευμα το εχεις μετρησει?
PCB Diagram.pdf
παρε και μετρησεις στα samsung.jpg
αυτο ειναι SURGE ABSORBER το γραφει και στο σχεδιο που σου ανεβασα αστο μην το πειράξεις.
στο πλακετακι αυτο η ασφαλεια ειναι οκ?
κατι ακομα στην εξωτερικη μοναδα παει ρευμα το εχεις μετρησει?
PCB Diagram.pdf
παρε και μετρησεις στα samsung.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη YiannisQ : 02-12-15 στις 17:15
FILMAN (07-12-15)
YiannisQ επειδή εχω βγαλει τις πλακετες τις εξωτερικης από το μηχανιμα για να τις δω.συνδεσα ρευμα με μια μπαταρια 12v για ναδω αν περναει ρευμα. στο σχεδιο εκει που μου εχεις κυκλωσει δεξια στο TB01 και TB02 παει κανονικα 12.9V ρευμα. στα αριστερα που εχεις κυκλωσει στο BD01 μου δειχνει 00,7v. τωρα δεν ξερω αν μετραω καλα ετσι η θα πρεπει να βαλω τις πλακετες ξανα πανω και να μετρησω όταν θα το βαλω στην πριζα με 220V.
IMG_20160112_183635.jpgIMG_20160112_184346.jpg
θελω να παρω αυτά που είναι στον κυκλο αλλα δεν ξερω πως να τα ζητησω και ποσα w,Ω είναι το καθενα.
στη πρωτη φωτο η αντισταση ειδα από τον χρωματικο κωδικα πως είναι 560Ω
διπλα από την αντισταση την δίοδο πως θα βρω τι είναι.δεν μπορω να καταλαβω τι γραφει πανω.
η αντισταση που είναι με τα τρια ποδια γραφει D880 GR 5A.πως την ζηταω σιατι από το νετ δεν βρηκα κατι
στην δευτερη φωτο η αντισταση τουβλακι γραφει 5w 200ΩJ.ετσι την ζηταω και στο κατάστημα;
Δεν ειναι αντισταση αυτο με τα 3 ποδαρακια αλλα τρανζιστορ και ο κωδικος του ειναι 2sd880,ετσι θα το ζητησεις καθως και μια αντισταση 200ωμ 5βαττ.
brasidas12 (13-01-16)
την αντισταση της πρωτης πλακετας που είναι 560Ω ποσα w είναι; πως μπορω να μαθω;
Από το μέγεθος, όπως το βλέπω, 0.5W είναι. Είναι το πιο συνηθισμένο, αυτή θα σου δώσουν αν δεν αναφέρεις καθόλου την ισχύ.