Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Λύνοντας λοιπόν την πλακέτα του περίμενα να βρω τους δύο γνωστούς πυκνωτές (καφέ και μπλε) τους οποίους θα άλλαζα και πίστευα ότι θα έλυνα το πρόβλημα
    Βρε μανία με αυτούς τους πυκνωτές όλοι κατευθείαν εκεί πάνε ! (ναι συμβαίνει καμιά φορά να είναι από πυκνωτές το πρόβλημα ) αλλά όταν λες ότι αρχικά φτάνει στους -18 και αργότερα πέφτει στους -9 κτλ και τώρα τελευταία γράφεις
    απ'ότι άκουγα προσπαθώντας να πιάσει τη σωστή θερμοκρασία με σπάνιες παύσεις
    Τόσο σίγουρο είναι ότι θα φταίνε οι πυκνωτές ? ... αποκλείουμε δηλαδή να είναι δυσλειτουργία στην αντίσταση απόψυξης? μέσα στα στοιχεία της κατάψυξης ? που αν δεν λειτουργεί αργότερα βουλώνουν τα καναλέτα και πέφτει η απόδοση από εκεί αναγκάζοντας και το μοτέρ να μην κάνει παύσεις κτλ . Είναι που δεν ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τι ακριβώς συμβαίνει σε τακτά διαστήματα . Τέλος πάντων άλλαξε αυτά που σου είπαν στο #5 (μιας που έχουμε μανία με τους πυκνωτές)

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Πέτρο, μάλλον παρεξήγησες. Ίσως να μην έκανα εγώ σωστή διατύπωση.
    Όσο αφορά τα δικά μου γραφόμενα, εγώ δεν υποστηρίζω ότι φταίνε οι πυκνωτές για την συγκεκριμένη βλάβη.
    Απλά, επειδή οι πλακέτες για το μοντέλο του ψυγείου του Μιχάλη είναι διαφορετικές, σε σχέση με το άλλο μοντέλο σε παρόμοιο thread (http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=66293) που είχε διαβάσει για πρόβλημα πυκνωτών, προσπάθησα να τον βοηθήσω να καταλάβει ότι υπάρχει και άλλη μια πλακέτα (ισχύος) στο δικό του ψυγείο και αν θέλει να ελέγξει (και αν πρέπει βέβαια να αλλάξει) τους πυκνωτές και σε αυτήν .
    Τώρα αν φταίνε ή όχι οι πυκνωτές στην συγκεκριμένη περίπτωση βλάβης (ή η πλακέτα,ή η αντίσταση απόψυξης κ.ο.κ.) δεν μπορώ να το πω εγώ 100%. Σίγουρα εσύ είσαι πολύ πιο αρμόδιος στο θέμα επισκευή ψυγείου από εμένα.
    Φιλικά.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ezizu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσο αφορά τα δικά μου γραφόμενα, εγώ δεν υποστηρίζω ότι φταίνε οι πυκνωτές για την συγκεκριμένη βλάβη.
    Το ξέρω , εγώ δεν απευθύνθηκα σε σένα , άλλωστε ως ιδέα το αναφέρει και ο νηματοθέτης , και σε άλλα πόστ άλλοι το ίδιο ,και πάνε κατευθείαν "να δούμε πυκνωτές " ... εντάξει μπορεί να είναι και πυκνωτές και πράγματι σε κάποια ποστ επιλύθηκε το πρόβλημα τους έτσι στα "τυφλά" . Αλλά καμιά αναφορά δεν κάνουν σε άλλα σημαντικά συμβάντα π.χ. ότι λένε αρχικά "πήγε στους -18 " αργότερα πήγε στους -9 .... πασπάτεψε λέει κάποια κουμπιά .."ξαναπήγε στους -18" (μπορείς τώρα να πεις με την μόλις προηγούμενη αναφορά ότι φταίνε οι πυκνωτές?)

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] PITSOS P1KCL 4400S ψυγειο - Χανει τη ψυξη
    από dimspir στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-15, 07:53
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-15, 23:13
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-07-14, 17:26
  4. Πρόβλημα με ψυγείο καταψύκτη pitsos.
    από briko στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 14