Εντάξει τότε με αυτό. Μήπως σου έκανε καφέ λεκέδες στα ρούχα;
Εντάξει τότε με αυτό. Μήπως σου έκανε καφέ λεκέδες στα ρούχα;
Των γονιών μου είναι το πλυντήριο. Δεν τα είδα εγώ αλλά απ' ότι μου είπαν τα ρούχα είναι ΟΚ..
Τελικά το πρόβλημα ήταν τα ρουλεμάν. Μετά από 20 χρόνια παρέδωσαν το πνεύμα...
Παιδιά καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω κάποιο manual για αυτό το πλυντήριο ??? Δεν μπορώ να βρω με τίποτα πρόσβαση να το ανοίξω και να εντοπίσω μια διαρροή που με παιδεύει ...
Παιδιά καλησπέρα ξανά. Επανέρχομαι στο θέμα αφού (επιτέλους) κατόρθωσα να αφαιρέσω τον κάδο. Απλά για την ιστορία (και ενδεχομένως για όποιον ενδιαφερθεί στο μέλλον), να αναφέρω ότι ο κάδος αφαιρείται αφού πρώτα βγάλουμε το μπροστινό καπάκι του πλυντηρίου, του οποίου οι βίδες εντοπίζονται αφού αφαιρεθεί το κάλυμα του φίλτρου.
Το καινούριο μου πρόβλημα έχει ως εξής. Αφού έβγαλα το τύμπανο από τον κάδο, προσπάθησα μάταια να αφαιρέσω (με τη βοήθεια εξολκέα φυσικά) το ρουλεμάν. Η προσπάθεια αυτή έγινε προσπαθώντας να τραβήξω την καφέ "φωλιά", αλλά απέτυχα παταγωδώς γιατί η φωλιά παραμορφωνόταν.
01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg
Αργότερα παρατήρησα ότι όλη αυτή η φωλιά εφαρμόζεται με περτσίνια στο τύμπανο.
05.jpg
Παράλληλα, και κατά την αναζήτηση εντόπισα αυτό:
http://www.kourlaba.gr/eshop/product...roducts_id=829
το οποίο και μοιάζει με το δικό μου. Η ερώτηση που έχω είναι η εξής. Η φωλιά πηγαίνει ολόκληρη και θα πρέπει να σπάσω τα περτσίνια για να περάσω την καινούρια με τις βίδες που διατίθενται στο kit, ή έχω κοιτάξει λάθος ανταλλακτικό (και επειδή το site γράφει ότι είναι για Brandt BB40, είναι στην πραγματικότητα για άλλη έκδοση του ίδιου μοντέλου) ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ....
Μάλλον είναι σωστό το ανταλλακτικό που έδειξες στο Link . Δες και παρακάτω να σιγουρευτείς με τις πρόσθετες φωτογραφίες και τον ορισμό κάποιων διαστάσεων
http://www.eaparts.gr/part.aspx?partid=37292#tabmarka
η πιο σωστή λύση είναι να το αλλάξεις όλο μαζί , διότι ακόμη και να το λύσεις το παλιό στα 2 χωρίς να κόψεις τα περτσίνια , αφού το πουλάνε σετ δε θα μπορέσεις να τα *παντρέψεις* (το μισό του παλιού με το μισό του καινούριου)
απλά θέλει προσοχή στο ξήλωμα στα περτσίνια , να μη γίνει ζημιά στο τύμπανο του κάδου
και φυσικά θα αλλάξεις και από τις 2 πλευρές
edit
δες και στο #11 για τις διαστάσεις
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!